Machiaj pentru ochii albastri in functie de culoarea parului

17 august 2016 // Machiaj

Un machiaj corect este cheia unei aparitii de succes, in orice imprejurare. Indiferent de culoarea ochilor, atentia trebuie sa fie maxima. Ochii albastri, foarte frumosi, atractivi, pot fi machiati in functie de culoarea parului, daca doriti sa obtineti efecte uimitoare si sa atrageti privirile si admiratia celor din jur.

Machiaj pentru ochii albastri in functie de culoarea parului

Daca aveti parul saten, trebuie sa alegeti culori lumnioase, care, in contrast cu irisii, sa va dea o alura proaspata, vesela. Printre nuantele care va favorizeaza se numara: culoarea piersicii, oranjul prafuit, movul mai inchis, bej inchis si culoarea sampaniei.

publicitate

Daca vreti sa dati machiajului un aspect mai dramatic, adaugati si griul printre alegerile voastre, combinandu-l catre coltul exterior cu nuantele amintite anterior. Astfel, privirea va fi, in acelasi timp, mistica si calda.

Pentru seara, puteti alege nuantele de bronz inchis. Sunt fermecatoare si contrasteaza eficient cu albastrul ochilor.

Daca aveti parul blond, puteti sa va machiati folosind farduri roz, mov deschis sau de culoarea piersicii, iar pentru seara invaluiti privirea albastra cu nuante de burgundy sau culoarea cuprului. Chiar daca pare neasteptat sau cam ineficient, fardul albastru poate sta printre optiuni. Albastrul ochilor va fi amplificat de fardul de aceeasi nuanta sau apropiata.

Pentru femeile cu parul roscat, fardurile cele mai potrivite sunt cele de genul mov-pruna, roz inchis si aramiu-bej. In functie de locatie sau preferinte personale, puteti colora intreaga pleoapa sau puteti folosi numai la colturile exterioare, cele interioare fiind in culori neutre. Pentru seara, combinati mai multe nuante, care vor da privirii ceva special.

Cele care au parul inchis si ochii albastri sunt norocoase. Ele aproape ca nu mai au nevoie de niciun fel de fard. Totusi, cele care doresc sa se machieze au de ales intre nuante calde de auriu, aramaiu deschis sau chiar argintiu, daca vor un aspect mai dur, mai rece si mai patrunzator. In cazul in care doriti ceva mai simplu, dar de efect maxim, conturati-va ochii cu un dermatograf negru sau gri, fara a adauga nimic pe pleoape.

Daca aveti parul cu suvite de mai multe nuante si ochii albastri, optati pentru un machiaj uni, in nuante opuse celor din par, pentru ca albastrul ochilor sa fie mai bine evidentiat. Cele care nu doresc sa iasa in evidenta trebuie sa se machieze cu nuante de bej mediu, care sa le dea o minima, dar placuta stralucire si eleganta.

Tunsori in scari par mediu 2020...

Tunsorile pentru parul mediu sunt acele tunsori care...

Tunsori par mediu 2020...

Astazi, lungimea cea mai populara a parului este cea...

Tunsori par mediu in scari 2020...

Lungimea cea mai populara a parului este cea medie,...