Machiaj toamna 2016: rujul inchis o tendinta majora!

13 martie 2016 // Machiaj

Ultimele colectii de moda de la Paris pentru toamna 2016 au prezentat si noile tendinte in machiaj pentru toamna 2016. Ideile sunt incantatoare, nu prea greu de copiat si de aplicat.
Machiaj toamna 2016

Colectia Mugler aduce in atentie culorile de pamant africane: portocaliu, aramiu deschis, maro roscat. Culorile sunt vii, aprinse, poate usor neobisnuite, dar cu mare efect pentru un machiaj vesel, destinat unei persoane deschise.

publicitate

Culorile permit o asortare usoara, mai ales ca primavara acest gen de culori se regasesc si la nivelul pieselor vestimentare, de incaltaminte sau chiar la nivelul accesoriilor. Nuantele amintesc de cele ale pamantului, dar revigorate si redefinite. Totul trebuie sa capete un suflu nou, modern, cald.

Colectia Ungaro se joaca interesant cu verdele si negrul. Liniile negre sunt potentate de vivacitatea unui verde mediu, menit sa dea privirii un alt aspect, mai deschis, mai proaspat. Aplicarea acestuia din urma se face pe intreaga pleoapa, pentru a capata o nuanta mai inchisa catre coada ochilor. Acesta inchidere este realizata prin suprapunerea graduala a negrului p[este verdele initial. Machiajul aminteste de coada unui paun, atat de frumos si atat de viu colorata.

Isabel Marant merge pe machiajul natural. Nuantele alese sunt cele de bej, roz-bej si bej deschis, asa incat fiecare femeie care opteaza pentru acesta sa beneficieze de o lauta moderna, tinereasca si eleganta. Primavara poate insemna, conform acestei tendinte, naturalete si simplitate, fara exagerari. In definitiv, si bejul este o nuanta specifica sezonului cald, care poate transforma si cel mai obosit chip intr-unul proaspat.

Casa Dior face o alegere si o propunere mai indrazneata. Machiajul prezentat in colectia sa este mai inchis, atat in zona ochilor, cat si a buzelor. Rujul este foarte inchis, un visiniu foarte inchis, catre negru. Ochii sunt conturati cu creion negru, iar genele sunt voluminoase. Este un machiaj puternic, indraznet, care se combina de minune cu o personalitate independenta, sigura pe sine.

Balmain propune un fard de obraz bej, vizibil, care sa dea stralucire, alaturi de un fond de ten iluminator. Chipul arata ca o oglinda clara, in care trasaturile sunt valorizate si accentuate. Pleoapele sunt acoperite si ele cu un strat de fard bej-roz, care echilibreaza intregul aspect.

Tendinte machiaj 2017: se poarta piersiciul in toate nuantele...

Moda vine si trece, fie ca este vorba de haine, posete,...

Top 5 nuante de oja in tendinte in primavara 2017...

Unghiile trebuie tratate cu mare grija, indiferent...