Rujul mat in tendinte – cum il purtam in aceasta toamna-iarna?

Buzele mate sunt suculente, delicioase si sunt in tendinte in aceasta toamna-iarna.
Rujul mat in tendinte - cum il purtam in aceasta toamna-iarna?

Rujul mat ocupa un loc important in tendintele de machiaj pentru acest sezon, asa ca trebuie sa i se acorde atentia cuvenita.

publicitate

Exista cateva trucuri care ar trebui sa fie folosite atunci cand purtam un ruj mat. Acesta este mai pretentios decat luciul de buze, care este mult mai usor de intretinut. Va vom oferi cateva sfaturi si trucuri despre cum sa stapaniti arta de a aplica si de a purta ruj mat in toamna-iarna 2014-2015.

Rujul mat este echivalentul unei rochii din satin. Este alunecos, iar o selectie necorespunzatoare poate dezvalui defectele pe care doriti sa le ascundeti.

Cum se aplica?
Inainte de a aplica rujul mat, desenati conturul cu un creion de buze pentru o evidentiere mai buna. De preferinta, culoarea creionului nu poate fi diferita de cea a rujului sau cel putin sa fie intr-o nuanta apropiata. Acesta va fii ca o baza foarte buna pentru aplicarea rujului in sine. Va ajuta pentru un efect mai durabil.

Citeste si: Tendinte toamna 2014: se poarta colierele de flori volumetrice

Dupa ce ati aplicat creionul, apoi se aplica rujul cu o pensula. Pensula ofera precizie si ajuta ca rujul sa fie aplicat cat mai uniform posibil.

Cum se poarta ruj mat?
Un lucru bun despre rujul mat este ca acesta este un accent suficient in sine si va permite sa aveti restul de machiaj discret. Mascara aplicata pe gene curbate si un fard de obraz luminos pentru a evidentia pometii sunt mai mult decat suficiente.

Cum se mentine rujul mat?
Buzele mate tind sa se usuce mai repede, asa ca va trebui sa acordati o anumita atentie din cand in cand in timpul zilei. Aplicati un balsam hidratant pe buze, apoi stergeti cu un prosop de hartie. Aplicati din nou un pic de ruj pentru a improspata culoarea. Nu uitati sa-l aplicati cu o perie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.