Tendinte in machiaj pentru toamna 2016: se poarta stilul gotic!

28 octombrie 2016 // Machiaj

Machiajul este foarte important pentru o tinuta eleganta si sofisticata. In aceasta toamna exista cateva tendinte care vor face deliciul iubitoarelor de moda si tot ce inseamna aceasta zona.
Tendinte in machiaj pentru toamna 2016

Se poarta machiajul natural. Sa nu va ganditi la lipsa machiajului. Este o combinatie reusita intre fondurile de ten, rujurile si fardurile bej si roz deschis, nuante pale, care abia daca lasa urme pe chip. Se preteaza mai ales femeilor care nu au niciun fel de problema si care nu urmaresc neaparat acoperirea imperfectiunilor. Tenul trebuie sa straluceasca, sa aiba un aspect sanatos, vioi, curat.

publicitate

Un alt trend al toamnei este cel referitor la sprancenele groase. Nu trebuie sa va mai faceti griji daca aveti sprancenele mai groase, pentru ca acum se poarta cele naturale, mai stufoase. Daca nu aveti de la natura asemenea sprancene, le puteti realiza cu ajutorul unui creion de sprancene.

Femeile cu parul deschis se pot bucura de urmatorul trend al sezonului, nume sprancenele decolorate. Pentru cele cu parul inchis, aceasta tendinta nu este avantajoasa, pentru ca se creeaza un contrast prea puternic, care nu da bine pentru machiajul si aspectul general. Decolorarea se poate realiza cu pudra deschisa sau cu un fard deschis.

Daca am vazut care sunt tendintele in legatura cu sprancenele, despre buze putem afirma exact opusul. Acestea trebuie conturate foarte bine, in nuante extravagante, puternice: portocaliu, rosu inchis, spre grena, rosu foarte aprins.

Machiajul grafic este un alt trend uluitor. Puteti sa trasati linii drepte, in jurul ochilor: deasupra, dedesubt, de la pometii obrajilor catre nas, doua codite suprapuse, codite ca de randunica etc. Sunt extravagante, ciudate si trebuie mult curaj pentru a purta asemenea machiaj.

Stilul gotic este printre trendurile toamnei. Nu trebuie sa fii adepta stilului vestimentar pentru a imprumuta acest stil de machiaj. Stilul se bazeaza pe contraste: buze foarte inchise, chiar negre, si par albit sau foarte negru si ciudat coafat. Se poarta onduleurile gen anii 20, bretonul taiat ca si cu toporul si tot ce tine de ciudatenia stilului in sine.

Sclipiciul aduce o nota de mister, chiar si in cazul machiajului de zi. Si nu va ganditi numai la pleoape ca zona de aplicare, ci si la sprancene sau zonele invecinate acestora, de la aplicarea care urmeaza linia sparncenelor, pana la aplicatii in modurile cele mai neobisnuite, sub sprancene, in coltul ochilor sau chiar pe pometii obrajilor.

Tendinte machiaj 2017: se poarta piersiciul in toate nuantele...

Moda vine si trece, fie ca este vorba de haine, posete,...

Top 5 nuante de oja in tendinte in primavara 2017...

Unghiile trebuie tratate cu mare grija, indiferent...