Tendinte in machiajul de seara toamna-iarna 2015-2016

21 septembrie 2015 // Machiaj

Printre principalele tendinte in machiajul de seara toamna-iarna 2015-2016 se numara ochii fumurii, ochi de pisica sau machiajul in nuante de mov.
Tendinte in machiajul de seara toamna-iarna 2015-2016

Ochii fumurii
Machiajul cu ochii fumurii este foarte la moda si este unul dintre stilurile de machiaj cele mai utilizate de catre femei. Un machiaj intens al ochilor, precum cel smokey eyes, este pus in evidenta de folosirea unui ruj sau luciu de buze in culori neutre, apropiate de nuanta naturala a buzelor dvs.

publicitate

Nuantele subtile de roz pal sunt cele mai potrivite in completarea machiajului cu ochi fumurii, iar pentru obraji folositi un blush apropiat ca si culoarea rujului sau a luciului de buze.

Citeste si: 10 nuante de ruj la moda in toamna 2015

Ochi de pisica
Se poarta genele bogate, dese, bine scoase in evidenta de o mascara de calitate si un strat generos de dermatograf negru care sa contureze bine pleoapa superioara si sa creeze aspectul de ochi de pisica. Vei atrage toate privirile cu acest machiaj adus in scena la prezentarile de moda ale lui Jonathan Saunders, Louis Vuitton si Dolce & Gabbana.
Tendinte in machiajul de seara toamna-iarna 2015-2016

Nuante de mov
Violetul de lavanda orhideea si movul pruna au facut furori pe podium, in special la prezentarile Derek Lam, Vera Wang, Guy Laroche si Matthew Williamson. Tonurile de mov avantajeaza in special ochii albastri si pe cei verzi, insa pot fi aplicate si la ochii caprui. La iesirile de seara, inlocuieste clasicul negru ori maron cu nuante inchise pentru o privire patrunzatoare.

Ruj rosu, in nuante intense sau inchise
Rujul de un rosu intens sau chiar rosu-portocaliu adauga o pata de culoare care atrage atentia si inlatura monotonia unui machiaj de altfel simplu. Donna Karan si Anthony Vaccarello au optat pentru rujuri in nuante rosu-maroniu si rosu-purpuriu.

Vine seara sotia de la munca...

Vine seara sotia de la munca suparata foc. Femeia...

Un politist vine seara acasa...

Un politist vine seara acasa. Lumina era stinsa, sotia...

Tendinte machiaj 2017: se poarta piersiciul in toate nuantele...

Moda vine si trece, fie ca este vorba de haine, posete,...