Tendinte machiaj 2017: se poarta piersiciul in toate nuantele

27 martie 2017 // Machiaj

Moda vine si trece, fie ca este vorba de haine, posete, coafuri sau machiaj. Mereu se schimba cate ceva, asa incat in fiecare an, femeile sa se simta frumoase si elegante. Pentru 2017, ca sa aratati minunat, trebuie sa tineti seama de cateva reguli esentiale pentru un machiaj perfect in 2017.
Tendinte machiaj 2017: se poarta piersiciul in toate nuantele

In primul rand, mare atentie trebuie acordata buzelor. Pentru un machiaj de zi, alegeti nuante fine, deloc stridente. Este mai indicat un glos decat un ruj, care sa aiba alta consistenta, mai putin dura. Glosul este mai delicat si merge perfect pentru zi.

publicitate

Daca, pe de alta parte, doriti ceva mai special, pentru seara, orietati-va catre nuante mai vizibile, cum ar fi movul, rozul aprins, iar daca adaugati putin sclipici sau auriu ori argintiu, buzele voastre vor fi cele care sunt suficiente pentru un machiaj de seara perfect.

Fardul anului se pare ca va fi piersiciul. Aceata nuanta este noul bej, care se va asorta simplu si placut cu aproape orice, intr-o viziune tinereasca si proaspata. Nu va feriti de nuanta aceasta calda, chiar daca preferati culorile inchise. Uneori, preferintele trebuie sa lase loc culorilor la moda. Interesant este faptul ca acest pierisiciu se prezinta intr-o larga varietate cromatica, existand variante si variante, care sa va lase sa alegeti de fiecare data altceva: piersiciu mediu, deschis, inchis etc. Puteti combina piersiciul cu putin negru sau cu alb, pentru a obtine nuanta optima, conform dorintei voastre.

Sprancenele trebuie sa fie dese si lungi. Nu trebuie sa arate foarte perfectioniste, ci pot avea un aspect usor deranjat. Tine de impresia de naturalete pe care machiajul in 2017 doreste sa il propage. Mare atentie si la forma, care trebuie sa fie ascendenta, deloc lipsita de modernitate. In 2017 nu trebuie sa le mai conturati sau sa le mai accentuati, ci sa le lasati cat mai naturale, coloristic vorbind.

De aceea nici tusul nu trebuie sa fie prezent in mod ostentativ, ci discret, fara sa iasa in evidenta. Conturati-va ochii numai daca veti considera absolut necesar, ca sa nu cadeti in extrema cealalta. Prea mult este in 2017 prea mult si trebuie sa aveti grija la machiajul cu tenta minimalista, dar bine definita.

Fardul de obraji este un alt element esential al unui machiaj realizat atent. Ca si in cazul fardului pentru ochi, alegeti piersiciul, aplicat usor, in tuse fine.

Tunsorile baietesti un must-have in PRIMAVARA-VARA 2017...

Cand nu stiti cum sa va coafati, cum sa va mai aranjati...

Top 5 nuante de oja in tendinte in primavara 2017...

Unghiile trebuie tratate cu mare grija, indiferent...

Rochii primavara 2017: se poarta modelele in nuante puternice...

Rochia este acel element vestimentar care transforma...