Sfaturi de nutritie pentru femei insarcinate

25 iulie 2014 // Mamici

Frumusetea nu trebuie sa se piarda in timpul sau dupa sarcina, iar riscul de a pierde stima de sine creste dupa nastere din cauza unui fenomen depresiv in mintea mamei ca urmare a unui complex psihologic tratabil.
Sfaturi de nutritie pentru femei insarcinate

Trebuie sa aveti o buna nutritie si sa urmati un plan de exercitii usoare pentru a ramane in forma pentru totdeauna. Iata cateva sfaturi pe care le puteti lua in considerare:

publicitate

Problemele cu vergeturile, pielea, obezitate, celulita, emaciere, oboseala, dureri de oase si muschi sunt evitate prin controlul greutatii. Greutatea este controlata de o dieta adecvata, exercitii usoare, aerobic, care sunt concepute pentru fiecare stadiu al sarcinii.

Este important ca medicul sa va prescrie medicamente sau tratamente care pot fi in schimbarea dietei. Igiena devine cruciala in eliberarea de grasime din piele si par. In timpul sarcinii, valorile lipidice sunt crescute pe tot corpul. Folositi sapunuri cu glicerina sau neutre.

Citeste si: Alimentatie sanatoasa in timpul sarcinii

Cand va plimbati pe afara, nu uitati sa aplicati o protectie solara, astfel veti evita petele de pe piele. Vitaminele A si E sunt de dorit pentru a imbunatati elasticitatea fibrelor care formeaza pielea. Folositi creme hidratante bogate in aceste vitamine pentru a masa pielea si sa incercati pentru a imbogati aceste zone. Noi nu recomandam utilizarea de substante iritante, toxina botulinica, retinoic si acizii glicolici, pentru a preveni edemul in timpul sarcinii sau alaptarii.

Vitaminele joaca un rol esential pentru reglementarea proceselor enzimatice de antioxidanti, in special B-complex. Acestea sunt obtinute prin consumul de alimente vegetale, fructe. Unele substante nutritive minerale sunt gasite doar in peste si crustacee, cum ar fi bor sau iod.

Nu uitati sa mancati fructe in timpul zilei sau iaurt. Consumul de acid folic in timpul sarcinii este recomandat, pentru a preveni defecte ale tubului neural la copil.

Arta este o terapie buna de unde puteti, de asemenea, valorifica gandurile mentale din aceasta etapa, expuneti picturile dvs sau lucrarile de arta intr-o galerie din imprejurimile dvs. Evitati stresul si gandurile rele si bucurati-va de un stil de viata sanatos.

Doua femei in rai...

Doua femei in rai vorbeau. Una o intreaba pe cealalta: -Fata...

Doua femei asteapta la usa paradisului...

Doua femei asteapta la usa paradisului dupa moartea...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018