5 greseli pe care le fac miresele inainte de nunta

9 august 2015 // Mirese

Drumul pana la categoricul „da’ este adeseori presarat cu numeroase greseli, pe care, daca miresele nu ar fi asa emotionate, cu siguranta ca nu le-ar face. Pregatirile sunt extenuante, cu atatea treburi de facut, cu atatea lucruri de pus la punct, asa ce este imposibil sa nu se mai comita si greseli.
5 greseli pe care le fac miresele inainte de nunta

Din pacate, multe dintre ele le vor lasa invitatilor sau membrilor familiei un gust amar. Ca sa evite aceste probleme, miresele ar trebui sa le cunoasca.

publicitate

Miresele nu ar trebuie sa se puna pe primul loc pe ele insele
Inainte de a cumpara tot felul de reviste sau de a marca bloguri de moda, miresele ar trebui sa se gandeasca la genul de petrecere pe care il doresc. Sa fie ceva super elegant sau ceva simplu? Ce tema sa aiba nunta? Ce fel de flori doriti? Si asa mai departe…

Inainte de a incepe cautari febrile pentru tot felul de detalii, elel ar trebui sa se ocupe de planificare. Daca nu apelati la un specialist in organizarea nuntilor, atunci acesta este primul lucru pe care trebuie sa il faca.

O lista de optiuni a celor mai importante aspecte ale nuntii trebuie pusa la punct. Si chiar daca apelati la o firma specializata, tot trebuie sa le comunicati ceea ce doriti. Stabilirea aspectelor mari, de baza, este esentiala.

Aveti grija de invitati
Mireasa este cea mai importanta, dar nu trebuie sa uite de invitati. Acestia vin adeseori de departe, consuma multi bani si mult timp pentru a fi alaturi de miri in acea zi speciala a vietii lor, asa ca este de bun simt sa le acorde atentie maxima.

Mireasa trebuie sa marcheze in lista sa de pregatiri si rezervarea camerelor de hotel, unde oaspetii sa se odihneasca inainte sau dupa nunta.

Citeste si: Greseli frecvente in alegerea rochiei de mireasa

Daca locatia ceremoniei este mai indepartata, asigurarea transportului este iarasi importanta. Invitatii sunt imbracati elegant si nu pot parcurge astfel drumul, cu mijloace de transport in comun sau pe jos.

Alegerea rochiei si pantofilor inainte de fixarea locatiei sau a temei
In functie de locatia aleasa sau de tema nuntii, miresa ar trebui sa isi aleaga tinuta. Este important, atat din punct de vedere estetic, cat si al confortului. Daca este o nunta pe plaja, de exemplu, nu au ce cauta tocurile sau rochiile prea pompoase.

Tinuta trebuie sa fie mai lejera, mai relaxata, incaltamintea joasa, fara tocuri inalte care s-ar putea infige in nisip, impiedicandu-va sa mergeti. Prin urmare, miresele trebuie sa isi stabileasca intreaga tinuta abia dupa fixarea locatiei si a temei.

Strictete exagerata in legatura cu pozele si filmarile
s-ar putea ca invitatii, fie prieteni sau rude apropiate, sa doreasca sa capteze cateva amintiri de la nunta respectiva. Daca mireasa va impune reguli stricte in legatura cu acest aspect, atunci participantii se vor simti incomod, stresati, ceea ce nu este de dorit.

Trebuie ca mirii sa le lase acestora libertatea de a face si fotografii dupa bunul plac, intrucat, in definitiv, este distractiv.

Citeste si: Sfaturi de frumusete esentiale pentru fiecare mireasa

Dorinta puternica de a slabi rapid
In preajma nuntii, miresele sunt disperate sa slabeasca repede si mult, incercand sa incapa in tot felul de rochii. Este un tel de neatins de cele mai multe ori.

Diete drastice, infometare, tot felul de alimente, pastile, ceaiuri, care, in loc sa le faca sa slabeasca, mai rau le fac. Cea mai buna solutie este sa se pregateasca pentru slabit cu cca sase luni inainte. Alimentatia sanatoasa este cea mai buna solutie, chiar urmand sfatul unui specialist in nutritie.

Dietele nesanatoase le vor slabi rezistenta in aceasta perioada si asa destul de stresanta.

Intamplarea de dinaintea nuntii...

Bulă, foarte posomorât mergea pe stradă și se...

Nunta de argint...

O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi...

Nunta lui Figaro...

Intr-o sectie comandantul isi strange politistii in...