Alternative ale clasicului voal de mireasa pentru toamna 2015

6 septembrie 2015 // Mirese

In febra pregatirilor de nunta, cercetand atatea si atatea reviste de specialitate, ati descoperit, probabil, ca moda este intr-o continua schimbare. Miresele au la dispozitie o multitudine de variante pentru rochie, incaltaminte, coafuri etc.
Alternative ale clasicului voal de mireasa pentru toamna 2015

Clasicul voal de mireasa poate fi acum inlocuit cu alte accesorii, moderne si atragatoare, potrivite acelor femei dornice sa fie aparte de tot ceea ce s-a mai vazut pana atunci. Care ar fi aceste alternative ale clasicului voal de mireasa pentru toamna 2015?

publicitate

Pene albe, stilizate
Desigur, nu este vorba de o oarecare pana prinsa in par in loc de voal! Este, mai degraba, un aranjament de pene albe, care sa poata fi prins din zona urechii stangi si sa alunece catre dreapta, acoperind cu finete aproape jumatate de cap.

Acest subtil buchetel de pene fine este finisat cu material stralucitor, perlute sau margelute. Astfel, veti obtine un accesoriu minunat, original, care sa va tina loc de voal in ziua nuntii. Miresele atipice vor fi avantajate de aceste pene.

Pieptene metalic, stilizat
In locul voalului mai puteti purta un pieptene metalic, stlizat. Metalul, care poate fi auriu sau argintiu, este decorat cu pietre, perle, margelute, paiete, de diferite marimi, dar, de regula, transparente sau albe. Pieptenele este asezat intr-o parte, daca parul este prins in coc, sau se afla in zona bretonului. Acest accesoriu este un fel de agrafa foarte mare, cu care puteti jongla dupa bunul plac. Ideea este sa fie foarte stralucitor si opulent.

Citeste si: Ce tip de rochie de mireasa ti se potriveste in functie de silueta

Coronite
In ultima vreme, miresele vor sa aiba nunti cat mai rustice, cat mai eco. De aceea, opteaza pentru tinute inspirate de mediul rural sau de costumele populare. In cadrul acestora, la loc de cinste, se afla coronitele.

Nu este vorba de tiarele sofisticate, ci de coronitele confectionate din flori naturale sau artificiale, spice de grau, flori de camp, floarea-soarelui sau maci. Desigur, aceste coronite pot fi si metalice, cu conditia sa imite elemente din natura, atat ca forma, cat si coloristic.

Flori supradimensionate
O tinuta deosebita pentru mireasa poate fi creata prin inlocuirea voalului consacrat cu flori de dimensiuni cat mai mari, naturale sau artificiale, ce pot fi prinse, simplu, in par. Adoptand acest accesoriu, miresele au un aspect natural, plin de originalitate.

Citeste si: 5 greseli pe care le fac miresele inainte de nunta

Funde si panglici
Mergand pe aceeasi linie a naturaletii si simplitatii, miresele pot purta funde sau panglici. Ele vor parea mai copilaroase, mai pure, asemenea unor copile. Femeile pot alege sa inlocuiasca astfel voalul, cu cheltuieli cat mai mici. Panglicile pot fi clasice sau confectionate din satin, matase sau alte materiale fine, simple sau ornate cu perlute, paiete, margelute.

Interesant este ca aceste variante pot fi prinse in mai multe feluri: asemenea unor cordelute sau in impletituri de orice tip. Versatilitatea lor le recomanda adeseori in locul voalurilor clasice.

Mireasa la intoarcerea din luna de miere...

Doi tineri casatoriti se intorc din luna de miere,...

Ce tip de tunsoare bob se poarta in aceasta toamna...

Dupa o vara fierbinte, cu multa apa, soare si clor...