Ce accesorii porti la o nunta

8 iunie 2015 // Mirese

Eşti invitată la o nuntă, ţi-ai găsit rochia potrivită, pantofii se potrivesc de minune, coafura a fost aleasă, însă ce faci cu accesoriile? Ele reprezintă, de fapt, un element atât de important în vestimentaţia ta, încât pot schimba întreg aspectul foarte uşor.
Ce accesorii porti la o nuntaFoto: Tibi Clenci

Iată ce accesorii poţi purta la o nuntă pentru a avea un look impecabil:

publicitate

Geanta
Deşi nu te vei folosi atât de mult de ea, geanta este un “must-have” la o nuntă. Optează pentru o geantă plic, ce se potriveşte rochiei tale. Dacă porţi o rochie cu imprimeu mai bogat, ori cu forme elaborate, încearcă să îţi iei o geantă cât mai simplă.

Colierul
Colierul poate deveni piesa de rezistenţă în vestimentaţia de nuntă, iar aceasta este una dintre puţinele ocazii în care ai voie să îndrăzneşti să porţi şi modele extravagante. Nu te sfii să alegi coliere cu pietre mari sau colorate, dacă nu exagerezi, totuşi, în privinţa cromaticii.

Cercei, inele sau brăţări
La o nuntă, indiferent de ţinută, nu trebuie să îţi lipsească cerceii, inelele sau brăţările (nu neapărat toate). Fie că porţi un set, fie că le asortezi singură, poţi opta pentru o mulţime de modele. Găşeşti suficient de multe şi pe Bijuteria Teilor, de unde poţi alege accesorii elegante şi perfecte pentru ţinuta de nuntă.

Broşe
Dacă simţi nevoia să accesorizezi rochia sau sacoul cu ceva, o poţi face şi cu o broşă. De asemenea, dacă ai un şal, îl poţi prinde cu o broşă cu pietre, astfel că vei obţine un look chic şi boem!

Pălărie
Pălăria întotdeauna îţi va oferi un look extreme de elegant şi va da o notă de rafinament greu de atins prin alte accesorii. Însă trebuie să ai grijă cum combini elementele outfit-ului tău, pentru a nu exagera. Foloseşte pălăriile numai atunci când nu ai o ţinută extreme de colorată sau extravagantă.

Moda femei 2023: tendințe pe care le vom vedea peste tot în lunile următoare...

Noul an a sosit și, odată cu el, noi tendințe în...

Colanți de culoarea pantofilor – un succes în moda de toamnă...

Moda femei toamna 2022: Colanți de culoarea pantofilor...