Rochii de mireasa 2015: 6 tendinte actuale

21 martie 2015 // Mirese

Toate casele de moda au prezentat deja proiectele lor pentru 2015, de aceea astazi vom vedea care sunt principalele tendinte in rochii de mireasa.
6 tendinte in rochii de mireasa 2015

Daca veti fii mireasa anul acesta si vreti sa va alegeti rochia de mireasa, este recomandat sa stiti care sunt noile tendinte in 2015.

publicitate

Rochii cu maneca lunga
Rochiile de mireasa cu maneca lunga sunt foarte elegante, diferite si intr-o anumita masura, indraznete. Mai multe firme au inclus aceste modele de rochii de mireasa in colectiile lor. Ele sunt foarte moderne, potrivite pentru femeile care cauta un aspect diferit. De asemenea acest model de rochie favorizeaza orice silueta.

Gri
Daca anul trecut culoarea propusa a fost roz, in acest an, griul predomina in rochiile de mireasa. Aceste modele de rochii de mireasa sunt potrivite pentru miresele mai indraznete care doresc sa riste un pic pentru a obtine un aspect modern si fabulos.

Minimalism
In acest an designerii ne propun rochii de mireasa frumos brodate, tesaturi nobile dar fara podoabe, decolteuri, linii simple si modele de un alb pur.
6 tendinte in rochii de mireasa 2015

Straturi
Straturile sunt o alta tendinta care devine din ce in ce mai populara. Acestea sunt realizate din mai multe tipuri de tesaturi si lungimi.

Decolteuri illusion
Miresele mai romantice pot alege un model de epoca cu decolteuri illusion.

Rochii cu spatele gol
Rochiile de mireasa cu spatele gol sunt la moda in acest an. Decolteurile la spate sunt lucrate foarte frumos din tul si broderie, fiind ca o adevarata bijuterie pe spate. Spatele este una dintre cele mai frumoase parti ale corpului feminin, care in acest sezon va straluci in toata splendoarea sa.

Moda in Metaverse: Paco Rabanne lansează colecţia de rochii NFT...

Paco Rabanne, în colaborare cu Selfridges, a creat...

Mireasa la intoarcerea din luna de miere...

Doi tineri casatoriti se intorc din luna de miere,...

Top 5 nuante de oja in tendinte in primavara 2017...

Unghiile trebuie tratate cu mare grija, indiferent...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018