Rochii de mireasa excentrice pentru toamna 2015

20 octombrie 2015 // Mirese

Toamna este sezonul nuntilor si in acea zi minunata, fiecare mireasa vrea sa fie unica. Fiecare femeie cauta rochia perfecta, buchetul perfect, cei mai eleganti pantofi si cate altele la care vrea sa exceleze.
Rochii de mireasa excentrice pentru toamna 2015

Unele mirese sunt, insa, atipice, si nu doresc sa aleaga clasicul atat de ravnit de toata lumea. Vor altceva, care sa fie iesit din comun, dar intr-un mod cu totul exceptional. Nu vor rochie alba sau buchete asa cum se obisnuieste. Vor ceva iesit din comun, mai pe scurt!

publicitate

Exista cateva tinute care circula pe Pinterest, care se remarca prin unicitate si originalitate. Unele te fac sa visezi cu ochii deschisi, altele starnesc rasul; unele sunt interesante, iar altele sunt de-a dreptul rusinoase.

Rochia de mireasa din material de camuflaj
Este o rochie interesanta, creata de artista Erika Sarkozi, mai ales pentru femeile care lucreaza in armata, dar nu numai.

Este absolut atipica si se incadreaza perfect anotimpului toamna, sub aspect coloristic. Este ca si cand mireasa s-ar camufla si ar trece nevazuta, ceea ce sporeste ciudatenia, pentru ca, spuneti voi, cine a mai vazut mireasa care sa nu vrea sa fie cea mai importanta, cea mai vizibil?!

Rochia din caramel
Aceasta a fost creata de un patiser ucrainian pentru viitoarea sa mireasa. Grea si delicioasa, rochia a reprezentat ceva unic, nemaivazut si greu de renuntat la ea. Se spune ca mireasa nici nu se indura sa o dea jos.

Citeste si: Alternative ale clasicului voal de mireasa pentru toamna 2015

Din pacate, daca nu este…consumata rapid, se strica. Iata si un dezavantaj! Dac ao purtati toamna, nu se va topi macar in ziua nuntii!

Rochia din hartie
Foarte frumoasa, dar inflamabila si total non-ecologica. Rochia insa este plina de farmec, cu conditia ca mireasa sa nu se pozitioneze in preajma vreunei surse de foc.

Rochia din hartie igienica
Ce conteaza din ce este facuta, atat timp cat este frumoasa? La fel de inflamabila, sensibila, aceasta rochita este facuta numai din hartie igienica. Creatoarea sa, Ann Kagawa Lee of Honolulu, Hawaii, s-a inspirat din filmul ,,Pe aripile vantului’’ si din tehnica japoneza, Origami.

Chiar daca nu sunt multe femei care sa isi doreasca neaparat aceste rochii, nu uitati ca, macar pentru o zi, cineva s-a gandit la asa ceva.

Moda in Metaverse: Paco Rabanne lansează colecţia de rochii NFT...

Paco Rabanne, în colaborare cu Selfridges, a creat...

Mireasa la intoarcerea din luna de miere...

Doi tineri casatoriti se intorc din luna de miere,...