Rochii de mireasa primavara-vara 2015 Reem Acra

26 aprilie 2014 // Mirese

Noua colectie de rochii de mireasa Reem Acra ne demonstreaza tuturor ca luxul nu are limite.
Rochii de mireasa primavara-vara 2015 Reem Acra

Reem Acra prezinta o colectie dintre cele mai elegante pentru primavara-vara 2015, unde putem vedea rochii spectaculoase. „Mi-am petrecut atat de mult timp studiind mireasa,”a spuns cunoscutul designer Reem Acra, iar acest lucru este de fapt ceea ce sta la baza succesului din aceasta colectie.
Rochii de mireasa primavara-vara 2015 Reem Acra

publicitate

De fapt, ceea ce vedem in colectia Reem Acra pentru primavara-vara 2015 poate fi numit ca un conglomerat de traditional si modern, clasic si inovator. Si acest lucru este, intr-adevar, minunat! Privind printre aceste rochii, vom descoperi o gama mare de modele ultra-feminine si foarte sofisticate. In prima deschidere rochiile sunt prezentate ca piese fara bretele, decorate cu tesaturi foarte subtile si delicate, broderie, ornamentatie cu margele, si proportii notabile de aplicatii.
Rochii de mireasa primavara-vara 2015 Reem Acra

Designerul prezinta cateva modele foarte frumoase cu decolteu in forma de V si modele de design dragute si remarcabile. Draparea, pliurile si materialele delicate combinate cu succes sunt cheia succesului. Optiunile cu un ton alb pur, de asemenea, sunt demne de remarcat, mai ales cele cu aplicatii de margele si paiete. De asemenea, nuantele cremoase sunt si ele o parte importanta in aceasta colectie.
Rochii de mireasa primavara-vara 2015 Reem Acra

Colectia de rochii de mireasa Reem Acra pentru primavara-vara 2015 este tot ceea ce ar putea visa orice femeie si este capabila de a face orice mireasa sa se simta ca o printesa in ziua nuntii ei.

Moda in Metaverse: Paco Rabanne lansează colecţia de rochii NFT...

Paco Rabanne, în colaborare cu Selfridges, a creat...

Mireasa la intoarcerea din luna de miere...

Doi tineri casatoriti se intorc din luna de miere,...

Tunsorile baietesti un must-have in PRIMAVARA-VARA 2017...

Cand nu stiti cum sa va coafati, cum sa va mai aranjati...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018