Simbolismul florilor pentru buchetele de mireasa: crinii simbolizeaza puritatea si frumusetea

17 iulie 2015 // Mirese

Florile sunt prezente in vietile noastre in diferite ocazii – ziua de nastere, botez, nunta, atunci cand ne demonstram dragostea noastra si asa mai departe. Ziua nuntii este o ocazie care ne inspira sa ne concentram si pe cele mai mici detalii.
Simbolismul florilor pentru buchetele de mireasa: crinii simbolizeaza puritatea si frumusetea

La o nunta trebuie luate in considerare toate detaliile in decoratiunile florale si buchetul de mireasa. Fiecare floare, dar si parfumul ei si frumusetea are simbolismul sau, de aceea va impartasim importanta unora dintre cele mai frecvent utilizate flori pentru nunti.

publicitate

Stim cu totii ca trandafirii simbolizeaza dragostea pasionala.

Amaryllis – aceasta floare simbolizeaza frumusetea. Pentru a adauga mai multa frumusete la ziua nuntii dvs, adaugati amarylis la buchetul sau decorul nuntii.

Cala – aceasta floare simbolizeaza grandoarea si frumusetea. Cala alba simbolizeaza puritatea si inocenta. De aceea, multe mirese aleg sa le includa in buchetul lor mireasa.

Garoafe – garoafele simbolizeaza iubirea, mandria si admiratia. Trandafirul simbolizeaza iubirea unei femei, cel violet si galben – dispret, respingere sau dezamagire, in timp ce trandafirii albi simbolizeaza inocenta si iubire pura.

Crizantema – daca v-ati decis sa includeti in buchetul de mireasa, mirosul de crizanteme, ar trebui sa stiti ce simbolizeaza. Cele rosii simbolizeaza dragostea, cele albe fidelitate si dragoste loiala, in timp ce cele galbene simbolizeaza respingere.

Citeste si: Buchete mireasa primavara-vara 2015: din ce flori faci buchetul perfect

Alstroemeria – simbolizeaza norocul, prietenie si prosperitate.

Narcise – acestea simbolizeaza mandria, dar si o renastere, un nou inceput si viata vesnica. Ele simbolizeaza, de asemenea, iubirea neimpartasita.

Margarete – acestea simbolizeaza inocenta si puritate in buchetul de mireasa.
Delphinium – aceasta floare frumoasa este adesea incorporata in decoratiunile de nunta. Ea simbolizeaza bunatate, usurinta, afectiune.

Frezie – aceasta floare simbolizeaza inocenta.
Gardenia – simbolizeaza puritatea si dulceata, dar si dragoste secreta si bucurie.

Citeste si: Ce fel de persoana esti in functie de florile pe care le preferi

Gerbera – apartine familiei de margarete si prin urmare, simbolizeaza vigilenta.
Gladiole – acestea simbolizeaza tarie de caracter, integritate si onestitate.

Hydrangea – simbolizeaza emotiile pure si un viitor luminos.
Iris – simbolizeaza elocventa. Irisul violet este un simbol al intelepciunii. Albastrul simbolizeaza credinta si speranta. Cel galben – pasiune, in timp ce cel alb – puritate.

Crini – simbolizeaza puritatea si frumusetea deosebita. Crinii albi simbolizeaza modestia si virginitatea, cel portocaliu simbolizeaza pasiunea, iar cel galben – distractia.
Crin de vale – simbolizeaza dulceata si puritatea inimii.

Mireasa la intoarcerea din luna de miere...

Doi tineri casatoriti se intorc din luna de miere,...

Popa si copilul din flori...

Cica un doctor avea o amanta si dupa vreo 6 luni de...