Tendințe de nuntă: toamnă-iarnă 2023/2024

14 septembrie 2023 // Mirese

  • Una dintre cele mai importante zile pentru fiecare femeie este ziua nunții!
  • Emoțiile din ziua cea mare sunt completate de mult farmec, stil și eleganță.
  • Bineînțeles, cea mai importantă ținută în această zi este rochia de mireasă!
  • Tendințe de nuntă: toamnă-iarnă 2023/2024: Ce modele de rochii de mireasa se poarta?
Tendințe de nuntă

De-a lungul anilor, am asistat la o varietate de modele, de la rochii simple și curate până la modele de tip prințesă. Colecțiile 2023/2024 sunt caracterizate de stil, eleganță, îndrăzneală, dar și rafinament. De la rochiile de mireasă tipice din dantelă și tul, la diversele dimensiuni de perle, la formele stricte cu mâneci lungi – miresele din acest an vor fi ca o copertă de revistă.

În septembrie, majoritatea doamnelor vor opta pentru look-uri diferite și neconvenționale. Motivul este pasul spre haute couture. Combinația de linii simple și drepte cu forme necunoscute până acum este un hit în rochiile de toamnă. De exemplu, o rochie complet simplă în partea de sus, dar cu o singură mânecă. Paietele și mărgelele au fost înlocuite de pliuri și tăieturi simple care se termină cu un guler de dantelă. Scopul este de a le face pe femei să se simtă bine în pielea lor și să își acopere imperfecțiunile în spatele unei ținute perfecte.

publicitate
Tendințe de nuntă

Tendințe de nuntă: toamnă-iarnă 2023/2024

Orice am spune – un clasic este un clasic! Fundițele mari, care fuseseră pe cale de dispariție, revin, de asemenea, în actualitate, dar sunt preferate de majoritatea mireselor în acest sezon. Poziționate chiar deasupra feselor sau sus, la nivelul bretelei sutienului, ele adaugă o notă delicată și cochetă rochiilor. Umerii căzuți, bretelele subțiri și talia înaltă rămân accentul ofertelor noului val.

Una dintre cele mai recente tendințe – salopeta albă + tulle, aceasta nu numai că atrage atenția bărbaților, dar stârnește admirația doamnelor care nu sunt suficient de curajoase să o facă! Foarte puține doamne ar apărea în pantaloni și nu în rochie și asta în cea mai importantă zi din viața lor. Aspectul lor devine total diferit odată ce adaugă un tul lung până la podea, decorat cu sclipici sau perle. În această combinație, cel mai adesea partea de sus este o bustieră fără bretele.

În ciuda tendințelor modei, a dorinței de a fi cea mai frumoasă și de a fi în centrul atenției, cel mai important lucru de care trebuie să ții cont dacă ești viitoare mireasă este să fii fericită! Aceasta este ziua ta, dragostea vieții tale va fi în curând soțul tău și vă veți crea o familie. Nu contează dacă nunta va fi perfectă, dacă tu vei fi perfectă, doar fii fericită și bucură-te de acest moment!