Tendinte machiaj pentru mirese 2015

22 septembrie 2014 // Mirese

Visati la o nunta perfecta anul viitor? Atunci trebuie sa vedeti tendintele in machiajul pentru mirese 2015.
Tendinte machiaj pentru mirese 2015

Machiajul este la fel de important ca și coafura, rochia si accesoriile, astfel incat asigurați-va ca alegeti un look perfect pentru dvs. Machiajul care completeaza armonios rochia de mireasa, va va face sa va simtiti confortabil si frumoasa.

publicitate

Machiaj natural
In anul 2015, primim o veste interesanta care se potriveste tuturor tipurilor de mirese, deci nu va faceti griji, pentru ca veti gasi stilul potrivit. Cel mai important lucru este de a alege un machiaj care se potrivește cu personalitatea si rochia dvs.

Unul dintre cele mai mari protagoniștii in machiajul de mireasa 2015 este aspectul natural. Acesta este alegerea perfecta pentru miresele discrete, romantice și clasice care cauta un machiaj in culori calde si luminoase.

Citeste si: Sfaturi in alegerea buchetului de mireasa

Tendinte machiaj pentru mirese 2015

Machiaj vintage
Machiajul inspirat de moda retro va fii mai in voga ca oricand. Tendintele de frumusete ale anilor ’20 si chiar ’50 sunt unele dintre stilurile preferate in anul viitor. Optati pentru un machiaj care se potrivește rochia, parul si accesoriile dvs.

Si, in masura in care tendintele sunt de epoca, atunci si machiajul buzelor vine in culori foarte indraznete si un aspect bine definit. Optati pentru un rosu cireasa pe buzele dvs si ochii de fum, pentru un aspect elegant.
Tendinte machiaj pentru mirese 2015

Ochii de felina
Anul viitor, aspectul de felina este o alta tendinta in machiajul de mireasa. O atingere magica se poate obtine cu ușurinta cu ajutorul unui dermatograf și a unui strat de rimel. Definiti look-ul, pentru ca machiajul este un accesoriu esential pentru orice mireasa care vrea sa arate spectaculos.
Tendinte machiaj pentru mirese 2015

V-ati hotarat ce fel de machiaj veti purta in ziua nuntii? Care dintre cele enumerate mai sus vi se pare ca va avantajeaza?

Tendinte machiaj 2017: se poarta piersiciul in toate nuantele...

Moda vine si trece, fie ca este vorba de haine, posete,...

Top 5 nuante de oja in tendinte in primavara 2017...

Unghiile trebuie tratate cu mare grija, indiferent...

5 secrete ale machiajului perfect pentru orice femeie...

Fiecare femeie stie care este machiajul potrivit pentru...