Trenduri vechi de nunta care revin in forta

7 septembrie 2015 // Mirese

Moda vine si trece, asta e o realitate stiuta de toata lumea! In materie de nunti, o serie de trenduri vechi revin in forta in zilele noastre. Desigur, nu in totalitate si poate nu exact in aceeasi forma, dar macar partial! Nu inseamna ca trebuie sa ascultati acceasi muzica sau sa dansati in acelasi mod! Sunt insa cateva trenduri care par la fel de actuale ca in anii 80!
Trenduri vechi de nunta care revin in forta

Flori cat mai simple pentru decor
Miresele nu mai sunt tentate sa cheltuie o avere pe flori sofisticate, din doua motive: oricum se usuca, unele chiar foarte repede, chiar din timpul nuntii, si, in al doilea rand, pot directiona acei bani spre alte cheltuieli. Alegerea unor flori simple este cea mai buna solutie pentru o nunta cu buget mediu. In plus, acest gen de plante confera aranjamentelor in care sunt incluse un aspect mai natural.

publicitate

Buchete confectionate de insasi mireasa
Pe aceea si linie a economiei sau a folosirii banilor cu masura, miresele aleg sa isi confectioneze ele insele buchete simple, nepretentioase, care sa le satisfaca toate asteptarile. Au libertatea de a le face sa arate exact asa cum le place lor, cu bani putini.

Buchete de mireasa in cascada
Acest gen este din nou la moda. Daca apelati la florist, vor costa mai scump, dar, din moment ce si-l confectioneaza singure, miresele isi pot permite acest lux. Nu este prea usor, dar, cu putina creativitate si rabdare, totul este posibil.

Florile se gasesc acum in orice florarie si nu este complicat sa faci rost si de celelalte accesorii, precum panglicile, sarmulitele etc. Si cum miresele doresc sa atinga perfectiunea in aceasta minunata zi a nuntii lor, cu siguranta ca vor reusi sa isi creeze buchete in cascada, minunate.

Citeste si: Sfaturi de baza pentru o nunta reusita

Accesorii florale pentru par
Este din nou la moda ca miresele sa poarte coronite pentru par, confectionate din flori, sau sa isi infrumuseteze tinuta cu flori cat mai mari, cat mai bogate. Este un trend retro foarte apreciat, mai ales ca florile plac tuturor femeilor si le sta bine sa poarte cat mai multe flori.

Este o ,,invazie’’ a florilor in toata tinuta mireselor. De la buchete, coronite, aranjamente pentru mana, cum sunt cele pentru bal, aplicatii pentru rochii, toate fac ca mireasa sa apara mai frumoasa si mai romantica.
Trenduri vechi de nunta care revin in forta

Rochiile multicolore ale domnisoarelor de onoare
Acum cativa zeci de ani in urma nu se purta o culoare unica pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Acestea puteau fi variate, fara a semana catusi de putin intre ele. Acest trend a revenit. Domnisoarele de onoare pot purta ce fel de rochie doresc ele, fara nicio problema. Este foarte relaxant, atat pentru ele, cat si pentru mirese.

Acestea din urma nu trebuie sa se mai streseze in legatura cu acest aspect, iar primele au libertatea de a purta ce cred ele ca le aranjeaza mai bine. Si cand toata lumea e fericita, e minunat!

Citeste si: 5 greseli pe care le fac miresele inainte de nunta

Baloanele
Este iarasi la moda sa se elibereze in aer baloane colorate, pentru a spori farmecul si romantismul ceremoniei. Chiar daca societatea a evoluat in directia comportamentului ecologic, acest trend a revenit, fara excese insa.

Voalul lung
Voalurile cat mai lungi, asemenea celor purtate de printesele moderne ale lumii, sunt foarte apreciate. Cu cat mai lung, cu atat mai frumos. Evident ca din toate aceste trenduri puteti alege ceea ce va place sau ceea ce va reprezinta.

Intamplarea de dinaintea nuntii...

Bulă, foarte posomorât mergea pe stradă și se...

Nunta de argint...

O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi...

Nunta lui Figaro...

Intr-o sectie comandantul isi strange politistii in...