Cele mai noi tendinte in moda toamna 2015

10 august 2015 // Moda

Vara nu va dura la infinit si va trebui sa ne pregatim de toamna. Zilele calduroase vor ramane in urma si se apropie anotimpul mai racoros, mai ploios, cu necesitati vestimentare pe masura.
Tendinte in moda toamna 2015

Normal ca femeile vor sa fie la moda tot timpul si o trecere in revista a celor mai noi tendinte in moda toamna/iarna 2015-2016 se impune. Ce se poarta in noul sezon? Cum se poarta? Ce revine sau nu la moda? Iata intrebari care pot aparea in mintea oricarei iubitoare de frumos si nou.

publicitate

Saptamana modei de la Paris, de la inceputul lunii martie a acestui an, a raspuns in avans la toate aceste intrebari. Marile case de moda si-au prezentat creatiile si au trasat liniile generale pe care trebuie sa se inscrie arta vestimentara in sezonul rece care va urma.

Colectia Valentino a prezentat rochii deosebite, pline de eleganta si originalitate. Inspirate de Roma antica, acestea epateaza prin designul unic, specific acestei case exclusiviste. Rochii cu un umar gol, amintind de portul femeilor romane, sau altele realizate parca din fasii, asemenea zeitelor antice.

Culorile alese de Valentino sunt negrul, rosul si auriul regal. Aceasta ultima culoare este inserata aproape in toate rochiile, creand un aspect imperial. Sandalele romane, inalte, cu curele fine imbracand pulpa, insotesc aceste rochii elegante si deosebite.

Casa Chanel isi mentine linia eleganta, care a consacrat-o. Veti putea alege modele de inspiratie clasica, dar si unele cu influente moderniste. Costumele in doua piese se remarca prin materialele aparte, mai grosute, dat fiind si sezonul, dar si textura lor.

Citeste si: Pantalonii din piele, piesa de rezistenta in aceasta toamna! Cum trebuie sa ii porti

Sunt modele cadrilate si ceea ce atrage atentia este potrivirea unora diferite. Gasim veste, fuste, paltoane, toate de factura clasica, dar si piese mai moderne, cum ar fi cele cu pantaloni si sacouri sau fustele asimetrice, albe sau negre. Nonculorile isi pastreaza locul in cadrul creatiilor marca Chanel si observam o multitudine de piese definite prin eleganta specifica acestora.

Imprimeuri florale si animaliere, linii, jocuri de patrate alb-negre, blanite asortate sau combinate, sunt caracteristici ale colectiei Valentino. Rochiile definesc silueta prin antitetica asezare a liniilor de diferite orientari si grosimi, iar negrul este personalizat prin imprimeuri aurii si argintii.
Cele mai noi tendinte in moda toamna 2015

Colectia Dior va ofera multe piese foarte accesibile ca sursa de inspiratie. Sunt costume cu sacouri si pantaloni treisferturi, din stofa, care pot fi purtate comod in orice situatie si in orice combinatie. Pardesiuri lungi, cambrate, cu imprimeuri reptiliene, atrag atentia.

La fel si cizmele lungi, din latex, care imbracavsenzual piciorul peste genunchi. Rochite simple, negre sau cu modele, de lungimi ce amintesc de anii 70, sunt piese vestimentare care va pot retine atentia. Culorile colectiei sunt vii, atractive.

Citeste si: 5 posete moderne de care nu te plictisesti niciodata

Ellie Saab isi mentine preferinta pentru rochiile lungi, in nuante de rosu, kaki, albastru metalizat sau cu imprimeuri pastelate. Daca nu va plac rochiile lungi, pana in pamant, le puteti alege pe cele mai scurte, pana la genunchi, cu volane ample, asezate stratificat in partea din fata a fustelor.

Alta optiune este costumul kaki, cu pantaloni si camasa, la care se adauga un pardesiu in aceeasi culoare atractiva. Din multitudinea de piese prezentate puteti alege ceea ce va reprezinta cel mai bine si sa le purtati cu eleganta si rafinament.

Moda femei 2023: tendințe pe care le vom vedea peste tot în lunile următoare...

Noul an a sosit și, odată cu el, noi tendințe în...

Colanți de culoarea pantofilor – un succes în moda de toamnă...

Moda femei toamna 2022: Colanți de culoarea pantofilor...