Colectia Roberto Cavalli pre-toamna 2014

Colectia Roberto Cavalli pre-toamna 2014 a fost creata pentru femeia mandra eleganta, senzuala, indrazneata, carismatica, designerul marturisind ca noua colectie a fost o oportunitate de a experimenta cu noi imprimeuri, culori si texturi.

Colectia Roberto Cavalli pre-toamna 2014

In aceasta colectie am fost dus spre experimentare datorita noilor scanere, imprimante si calculatoare intr-un analog de amestec, unde imaginatia mea este capabila de a realiza noi taramuri de culori si forme. Crearea devine un proces infinit la fel ca si lumea infinita din jurul nostru”, a declarat designerul.

Colectia Roberto Cavalli pre-toamna 2014

publicitate

Intr-adevar, colectia Roberto Cavalli pre-toamna 2014 este, din nou, o dovada convingatoare ca designerul italian este un maestru al printurilor veritabile. Casa de moda a favorizat intotdeauna printurile, filozofia si de aceea, noile creatii nu fac exceptie. In plus fata de printurile salbatice, designerul a explorat, de asemenea, motive de dragon si motive florale psihedelice, amestecarea lor cu generozitate intr-o multitudine de ansambluri provocatoare. Pentru a amplifica alura opulenta a noilor creatii, designerul a lucrat cu brocarturi franceze si accente de blana.

Colectia Roberto Cavalli pre-toamna 2014

In noua sa colectie, Roberto Cavalli pune un accent mare pe feminitate. Desi designerul aduce in fata o alura sufocant de netagaduita, se pare ca brand-ul favorizeaza o, silueta mult mai flexibila, comparativ cu alte anotimpuri, care este cu siguranta o veste buna pentru cei care sunt in cautarea pentru piese mai cuminti.

Colectia Roberto Cavalli pre-toamna 2014

Desi fiecare piesa din noua colectie Roberto Cavalli pre-toamna 2014 poarta un numar de accente vizuale remarcabile, care face toata lumea sa aiba o privire mai atenta, acestea sunt surprinzator de simple si intuitive. Noua colectie de asemenea, aduce in prim-plan unele dintre accesoriile opulente ale brandului si vor aparea in magazine, in urmatoarele luni.

Colectia Roberto Cavalli pre-toamna 2014

Ce parere aveti de noua colectie Roberto Cavalli pre-toamna 2014? Va plac noile tinute?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.