Elie Saab, colectia pre-toamna 2014

Noua colectie Elie Saab pre-toamna 2014 se invarte in ansambluri elegante uimitoare, atat pentru zi cat si pentru noapte, aducand o alura mai atemporala, fiind o celebrare de eleganta contemporana.

Elie Saab, colectia pre-toamna 2014

Noua colectie incepe cu o organizare in grupuri de culoare, si progreseaza treptat pentru a include pe covorul rosu rochii de seara demne care fascineaza instantaneu publicul.

publicitate

Accentul pus pe feminitate ramane la fel de puternic ca niciodata in noua colectie, cu toate acestea, in loc de ornamente complicate, designerul se concentreaza pe aducerea ansambluri feminine, care impresioneaza prin formelele lor elegante si un accent atemporal subevaluat.

Elie Saab, colectia pre-toamna 2014

Designerul libanez pare sa favorizeze siluete simple, rationalizate si jongleaza cu proportii pentru un efect uluitor. In plus fata de rochii superbe care pot face orice fashionista sa se incadreaze, noua colectie include, de asemenea, pelerine superbe, haine de blana de lux sau costume minunate, cu o alura sofisticata.

Elie Saab, colectia pre-toamna 2014

Colectia Elie Saab pre-toamna 2014 se invarte in jurul unei palete de culori bine definite, constand in verde smarald, albastru regal, coral si nuante de roz moale, in plus fata de nuante de negru si alb, care transporta o alura rafinata eleganta.

Elie Saab, colectia pre-toamna 2014

Pentru cea mai mare parte, designerul se concentreaza pe ansambluri monocrome cu accesorii potrivite, cu toate acestea, linia include, de asemenea, cateva exemple uimitoare de modul de blocare al culorii pentru un efect uimitor chiar si cand vine vorba de o tinuta eleganta.

Elie Saab, colectia pre-toamna 2014

Noua colectie Elie Saab 2014 se concentreaza pe simplitate, in sectiunea de rochii de seara, unde reusim sa vedem o ornamentatie cu margele si accente de dantela feminine. Totusi, daca designerul opteaza pentru simplitate sau pentru detalii complicate care fac toata lumea sa aibe o privire mai atenta, efectul este intotdeauna uimitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.