Genti moderne primavara – vara 2020

12 martie 2020 // Moda

Colorate, cu multe detalii, catarame mari și forme interesante. Nu există nimic ieșit din comun pentru gentile de primăvară / vară 2020. Consultați tendințele de top ale genților de primăvară / vară 2020.

1. Genti cu catarame mari

Gențile cu catarame mari sunt foarte actuale în primăvara / vara 2020 . Acesta este chiar cazul modelelor mai mici. Predomină cataramele pătrate și dreptunghiulare, dar nu există oferte mai extravagante.

publicitate

2. Genti colorate

Vara 2020 va fi colorată. Iar paleta este cea mai colorată la genți. Modelele în roșu și galben sunt foarte relevante. Este curios ca combinația de multe culori într-o singură geantă este, de asemenea, foarte reprezentată.

3. Genti din tricot

Cel mai adesea, tricoturile sunt rezervate tendințelor de toamnă și de iarnă. Totuși, anul acesta nu este cazul. Hainele tricotate sunt printre cele mai importante tendințe ale sezonului și intră cu siguranță si în genți. Gentile tricotate sunt moi, confortabile și au un aspect ușor boem . Pentru cele mai conservatoare, există multe modele în care tricotatul este doar un accent.

4. Genti de paie

Geanta de paie este veșnica tendință pentru vară pe care o vom vedea din nou anul acesta. Se observă o varietate de genti de paie, modele de plajă inferioare gentilor clasice, mici și mijlocii, solide, care sunt doar parțial din paie și se încadrează perfect în stilul cotidian.

5. Genti mici

Timp de mai multe sezoane la rând, gențile mici au devenit un lucru indispensabil pentru tendințele modei. Nu sunt foarte practice , dar sunt un complement minunat pentru stilul de agrement.

6. Genți cu structură solidă și formă trapezoidală

Trecem de la genti mici la mai mari. Modelele actuale potrivite pentru viața de zi cu zi includ genți cu o formă trapezoidală și o structură solidă. Sunt potrivite pentru finisarea într-un stil mai formal.

7. Genti mari

Gențilei mari pentru cumpărături vor fi printre cele mai importante tendințe pentru primăvara / vara 2020. Cele mai moderne modele sunt textilele sau pielea ecologică foarte moale. Se vor combina bine dacă sunteți fan al stilului casual sau sportiv.

8. Genti cu forme ciudate

Încheiem cu cea mai neobișnuită propunere a designerilor pentru sezonul viitor – genți cu forme ciudate. Aici diversitatea este nesfârșită – de la animale, prin forme geometrice până la obiecte de zi cu zi. Totul este garnisit cu multă culoare și strălucire.