Moda femei toamna 2020 – Vezi ce se poarta

9 martie 2020 // Moda

Moda femei toamna 2020 – Vezi ce se poarta: Maratonul de modă se apropie de finalul său la Paris, dar nu și scurta noastră privire de ansamblu a colecțiilor prezentate.

sursa foto: Dior

Este timpul să aflăm care sunt tendințele pentru următorul sezon toamnă-iarnă 2020, potrivit celor mai importanți designeri ai marilor case de modă franceze.

publicitate

În urmă cu câteva sezoane, Maria Grazia Curie a precizat că feminismul este un subiect important pentru ea, pe care intenționează să-l concentreze în activitatea sa. Gândiți-vă la un tricou care spune „Toți trebuie să fim feministi”, care a intrat în aproape toate garderobele celebrităților. Și de această dată am văzut o astfel de creativitate: spațiul a fost decorat cu inscripțiile „Patriarhie = catastrofă climatică”, „Iubirea femeii – muncă neplătită”, „Când o femeie se răzvrătește, lumea se oprește” și altele asemenea.

Personajul lui Dior a devenit, de asemenea, mai hotărât și mai liber. Pe pasarelă au apărut paltoane căptușite cu logo-uri, blugi și jachete din denim, pelerine din carouri, salopete din bumbac și piele, precum și multe elemente ce simbolizeaza tinerețea, cum ar fi pantofii robusti cu talpă solidă.

Mesajul principal al sezonului a fost: Fii tu însuți. Starea de spirit rebelă a colecției s-a reflectat și în viziunile de seară ale lui Dior. Maria Grace Curie folosește mii de franjuri de mătase, o plasă translucidă, pălării din piele și eșarfe pictate pentru a arăta cât de iubitoare de libertate poate fi o femeie Dior.