Pantalonii evazati, un must have al sezonului de toamna-iarna 2016-2017

28 septembrie 2016 // Moda

Pantalonii, candva un articol exclusiv masculin, a castigat teren din ce in ce mai mult, asa incat s-a integrat perfect in tinutele feminine, mai ales in Occident.
Pantalonii evazati, un must have al sezonului de toamna-iarna 2016-2017

Orientul a ramas cumva in urma cu aceasta actualizare vestimentara, desi ii putem intalni in India sau chiar in tarile arabe, pe sub acele tunici extrem de lungi.

publicitate

Marile prezentari de moda ale lumii au adus in atentie tot felul de modele de pantaloni, pentru toate gusturile.
Designeri celebri, precum: Agnova, Jil Sander, Ralph Lauren, Gareth Pugh, Kimora, Antonio Berardi, Roberto Cavalli Blumarine sau Alexis Mabille se axeaza pe stilul clasic, recomandat in special pentru tinutele oficiale. Se pot purta cu camasi office, malete sau chiar tunici, cu sacouri asortate sau separate. Pentru ,,indulcirea’’ aspectului mult prea sobru impus de acesti pantaloni, puteti purta camasi cu detalii feminine sau sacouri cambrate, cu mici volane la maneci sau cu guleras victorian.

Se poarta pantalonii extra-lungi. Atat de lungi incat par a se tara pe pamant. Desi par cam incomod de purtat, acestia dezvaluie latura feminina, pentru ca amintesc de rochiile foarte lungi, de seara, cu trena. Tinutele promovate de case celebre, precum: Elie Tahari, Baja East, M Missoni, Missoni scot in evidenta frumusetea si unicitatea acestui gen de pantaloni. Adaugati niste pantofi cu tocuri inalte, care sa mai ,,piarda’’ din lungimea aceasta extrema.

Nu trebuie sa uitam nici de fusta-pantalon, care nu este chiar un pantalon, ci mai mult o fusta, care se bucura de beneficiile unui pantalon, renumit prin comoditate si versatilitate. Stilul acestui element vestimentar imbina deopotriva masculinitatea si feminitatea, mai mult ca orice alt gen de pantalon. Puteti purta aceasta fusta-pantalon cu bluze feminine sau cu camasi cu guler, precum si cu pulovere scurte, care sa lase sa se vada o curea asortata.

Pantalonii sport sunt in trend in sezonul rece 2016/2017. Nu va ganditi numai la clasicii pantaloni de trening, cu care erati obisnuite. Pantalonii sport se refera la acei pantaloni comozi, cu detalii sport, care pot inviora orice tinuta. Dungile late, situate pe lateral, sau altele, transversale, aduc o nota lejera.

Panatlonii evazati au redevenit la moda. Chiar daca ei amintesc mai mult de stilul anilor 70, acesti pantaloni s-au transformat, devenind extrem de eleganti si sofisticati. Unii dintre ei seamana mai mult cu niste fuste cu volane. Altii au closul pornit din zona coapselor, ceea ce ii face feminini si eleganti.

Fuste la moda in toamna-iarna 2016-2017: se poarta modelele din lana si piele...

Fusta este un accesoriu feminin, care nu poate lipsi...

Geci la moda in toamna-iarna 2016-2017: se poarta geaca din denim cu blanita...

Orice anotimp aduce noi provocari. In aceasta toamna,...

Posete toamna-iarna 2016-2017: 6 modele in tendinte...

Hainele nu sunt suficiente pentru ca o femeie sa fie...