Pantofi – Tendinte primavara / vara 2020

9 martie 2020 // Moda

Pantofi – Tendinte primavara / vara 2020 – Vezi cele mai noi modele de pantofi pentru primăvară / vară 2020.

Pantofi - Tendinte primavara / vara 2020

1. Mary Jane

Pantofii Mary Jane sunt perfecti pentru stilul de birou. Acestia combină confortul și eleganța. Cureaua care străbate piciorul ii face mai stabili. Cel mai adesea, pantofii Jane nu sunt foarte mari, deși vedem câteva excepții în acest sezon.

publicitate

2. Adidasi multicolori

Tendința cu multe culori este transferată și la incaltamintea sport. Adidașii cu model multiplu sunt un succes pentru primavara-vara 2020. Sunt deosebit de relevanti adidașii în culori neon cu tălpile groase.

3. Forme plane

O altă propunere convenabilă pentru sezonul cald – formele plate. Sunt potrivite dacă vă plac sportul sau stilul vestimentar casual. Cel mai adesea au bretele largi sau multe curele pentru mai multă stabilitate. Le vedem pe diferite înălțimi ale tălpii – de la 5 la 10 centimetri.

4. Pantofi cu multe bretele

Pantofii și sandalele cu toc înalt se numără printre ofertele actuale din sezonul de primăvară / vară 2020. Sunt elegante, provocatoare și foarte sexy. Sunt mai potrivite pentru timpul liber decât pentru birou.

5. Sosete

Există, de asemenea, ceva pentru fanii sportului. Șosetele au intrat constant în tendință de mai multe sezoane și vor fi un hit în această primăvară. Șosetele sunt confortabile. Sunt potrivite în special pentru persoanele cu piciorul mai lat, cărora le este greu să găsească pantofi.

6. Pantofi si sandale cu toc si platforma

Printre cele mai noi modele de pantofi și sandale pentru primăvara / vara 2020 se numără cele cu toc și platformă groasă. Aceste modele sunt potrivite pentru doamnele cărora le plac tocurile înalte, dar care nu pot purta cizme cu talpa abrupt.

7. Pantofi cu multe culori si detalii

Pantofi - Tendinte primavara / vara 2020

Sezonul de primăvară / vară 2020 va fi colorat în ceea ce privește pantofii. Modelele în culori strălucitoare, cu pietricele, șepci și broderii sunt printre ofertele actuale și variate. Când porți astfel de pantofi, restul ținutei tale ar trebui să fie mai simpla pentru a o menține echilibrata.