Pantofii florali, must have in vara 2014

19 aprilie 2014 // Moda

In vara acestui an, pantofii cu imprimeu floral sunt o tendinta majora si nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.
Pantofii florali, must have in vara 2014

Prin magazine vom gasi o varietate de modele de pantofi florali, cum ar fi pantofi cu tocul inalt, stiletto, mocassini, balerini si chiar sandale si platforme.

publicitate

Pantofii sunt un element de baza pentru look-ul nostru, iar primul lucru pe care trebuie sa il luati in considerare este ca, atunci cand purtati pantofi cu flori, trebuie sa alegeti haine simple si o culoare solida, astfel incat sa obtineti un contrast mai bun pentru a scoate in evidenta pantofii. Daca intentionati sa utilizati acest stil de pantofi pentru un eveniment elegant, optati pentru pantofi cui toc inalt. Tocurile inalte sunt sexy si alungesc picioarele, fiind o alegere excelenta pentru orice look elegant si sofisticat.

Daca doriti sa aveti un look casual, adaugati un blazer intr-o culoare neutra cum ar fi negru, alb sau maro si folositi accesorii discrete. Intotdeauna amintiti-va sa alege tonul hainelor in functie de culoarea care predomina pantofii.

Pantofi florali cu toc inalt
Aceste modele de pantofi sunt potrivite pentru ocaziile speciale si iesirile cu prietenii. Se combina foarte bine cu o multime de tinute elegante, de la rochii in culori luminoase, la costume si bluze elegante cu jeans.
Pantofii florali, must have in vara 2014

Citeste si: Pantofii portocali, noua tendinta in vara 2014

Pantofi stiletto florali
In aceasta vara, florile sunt prezente si pe pantofii stiletto. Acestia sunt foarte eleganti si la fel sunt potriviti pentru ocaziile speciale, dar si pentru a merge la o nunta sau la un botez de exemplu. Puteti sa ii combinati cu succes cu o rochie florala, cu flori mai mici sau mai mari.

Balerini florali
Balerinii cu imprimeu floral sunt necesari pentru orice femeie. Acestia se pot purta cu usurinta in viata de zi cu zi, la o iesire in oras cu prietenii sau la o plimbare prin parc. Se pot combina cu diverse tinute, de la cele cu flori, buline, dungi, la cele mai simple, casual.

Sandale sau platforme
Imprimeurile florale sunt prezente si pe aceste doua tipuri de incaltari si sunt foarte elegante, oferind un aer primavaratic tuturor tinutelor noastre.

De ce copiii ar trebui să poarte ochelari de soare?...

Vara, copiii petrec mult timp în aer liber și sunt...

Pantofi la moda vara 2022: vezi ce modele de pantofi se poarta...

Pantofi moderni, cu toc inalt sau platforma, sunt...

Moda femei: Cum se poarta vesta de blana!...

Vesta de blana este foarte moderna, fiind foarte practica...