10 tipuri de alimente care elimina pietrele la rinichi

29 iulie 2015 // Sanatate

Rinichii sunt una dintre cele mai importante organe din corpul uman. Ele ajuta la detoxifierea sângelui, împreună cu ajutorul pentru filtrarea produselor reziduale din urină.
10 tipuri de alimente care elimina pietrele la rinichi

Pietrele la rinichi pot forma atunci când organismele respective pierd capacitatea de a procesa toxinele eficient. Aceasta afectiune determina durere și adesea însoțite de dificultate la urinare. Introducerea mai multor remedii naturale pentru a ajuta la ameliorarea durerii si disconfortul cauzat de pietre la rinichi, și să accelereze procesele de vindecare naturale din organism.

publicitate

Sucul de lamaie, ulei de masline si otet naturale
Acesta este unul dintre cele mai eficiente instrumente împotriva pietrelor la rinichi și durerea provocată de acestea. La primele simptome ale bolii, se amestecă 60 ml ulei de masline organic cu 60 de mililitri de suc de lamaie organic.

Mănâncă bea, apoi bea 350 mililitri purificate direct de apă. Ia o pauză de 30 de minute. Apoi extrage sucul de 1/2 lamaie si se adauga-l la 350 ml de apă purificată cu 1 lingura de mere naturale oțet de cidru de mere. Consuma dispozitiv medical și se repetă la fiecare oră recepție său până când simptomele trec.

Bearberry
Acesta este unul dintre cele mai populare pietre anti-rinichi. Bearberry nu numai că ajută la combaterea eficientă a infectiei, dar, de asemenea ajută la reducerea durerii și tratamentul infecțiilor tractului urinar.

Radacina de papadie
Ceai din rădăcină de păpădie poate curăța rinichii într-un mod eficient. Doza zilnică recomandată – 1 cana.

Bob
Fasole este un produs natural, care este utilizat de mai mulți ani în medicina traditionala.Scoateți boabele din păstăi și adăugați-le apa purificată. Le găti timp de 6 ore, apoi se strecoara lichidul printr-o sită și apoi consumă pe parcursul zilei.

Coada-calului
Ceai de coada-calului este un remediu natural eficient pentru pietre la rinichi. Consuma 1 ceasca de băutură de 3-4 ori pe zi.

Sucul de rodie
Am auzit cu toții despre proprietățile benefice ale rodii asupra sănătății umane. În acest caz, semințele de acest fruct delicios pot fi clasificate ca un alt remediu natural pentru pietre la rinichi. Consuma numit pur sau doar se bucură de o băutură sănătoasă.

Magneziu
Studiile arată că aportul de magneziu poate ajuta la reducerea pietrelor la rinichi cu aproximativ 92,3%. Pentru mai multe informații despre luarea nevoia lui de a verifica cu medicul dumneavoastră.

Țelină
Semintele de telina sunt cateva remedii mare pentru rinichi și ale tractului urinar.Consumul regulat de acest produs natural ca un condiment sau ceai, poate preveni formarea de pietre la rinichi.

Busuioc
Vasile ajută la îngrijirea generală de sănătate. Dacă suferiți de pietre la rinichi, puteți încerca următoarele remediu natural pentru a le calma. Se toarnă 1 lingurita de miere intr-un bol separat și se adaugă la o 1 lingurita de suc de busuioc. Se amesteca totul bine pana un amestec uniform, apoi mânca. Repetați procedura în fiecare zi, timp de 6 luni.

Schimbare în nutriție
Aportul de alimente nesănătoase este un motiv major pentru aparitia pietrelor la rinichi.Limitați consumul de băuturi răcoritoare și îndulcitori. Evitati alimentele procesate și băuturi alcoolice. Adăugați mai multe fructe si legume in dieta ta, și în special cele enumerate mai sus.