6 plante de combatere a toxinelor

Nu este nevoie sa va supuneti la diete diferite care priveaza corpul de vitaminele si mineralele esentiale.
6 plante de combatere a toxinelor

Curatarea cu plante nu este la fel de rapida ca metodele cu medicamente sau foamete, dar este o cale usoara si mai sigura pentru organism pentru a combate toxinele. Includeti unele dintre aceste plante naturale si extracte in alimentatia dvs pentru a curata intestinele de toxine, pentru ca acestea sunt principala zona in care se formeaza si depoziteaza substantele nocive. Este important sa se asigure starea de sanatate a ficatului si rinichilor.

publicitate

Papadie
Aceasta planta poate fi folosita pentru o salata sau pentru un ceai. Aceasta ajuta la restabilirea ficatului dupa boala sau daca sunteti coplesit de consumul de alcool si alimente grele. Frunzele verzi consumate de papadie actioneaza diuretic si elimina toxinele din organism.

Armurariu
Ingredientul activ din aceasta planta este silimarina. Acesta protejeaza ficatul de daune si sprijina capacitatea sa de a regenera. Extractul de armurariu o bea de multe ori oamenii care au gasit o deteriorare a tesutului hepatic. Planta poate fi consumata in ceai, dar silimarina este putin solubil in apa, este bine sa beti extract concentrat, cu exceptia cazului preventiv.

Curcuma
Curcuma este bine-cunoscuta ca are proprietati anti-inflamatorii care sprijina ficatul. Utilizarea regulata de turmeric, a carei principala substanta cu proprietati benefice este curcumina, creste activ metabolismul si ajuta la eliminarea toxinelor.

Ceai verde
De fapt proprietati benefice au toate tipurile de ceai – alb, negru si verde, precum si amestecuri. Bauturile din frunzele de ceai cu diferite grade de fermentare sunt un puternic agent antioxidant si de tonifiere. Substantele antioxidante ajuta pentru a elimina toxinele din organism, si protejeaza impotriva multor boli.

Usturoi
Desi nu este o planta, aceasta leguma aromata contine multi compusi de sulf, printre care cel mai puternic de sanatate este alicina. Datorita acestor proprietati, legumele ajuta la dizolvarea toxinelor din apa, care faciliteaza foarte mult la eliminarea toxinelor din corp. Alicina actioneaza anti-microbian si anti-viral.

Coriandru
Aceasta planta poate fi utilizata in alimente sau salata. Substantele din condimente au proprietati antibacteriene si antioxidante puternice. Ele ajuta la eliminarea mai rapida a toxinelor din organism, cum ar fi metale grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.