A amestecat bicarbonat de sodiu cu miere si a luat 3 lingurite pe zi. Vei vrea sa incerci si tu!

Aveti nevoie de doar trei lingurite pe zi din aceasta combinatie. Aceasta va ajuta sa va recapatati puterea si sanatatea dumneavoastra si sa tratati bolile cele mai grave cum ar fi cancerul!
A amestecat bicarbonat de sodiu cu miere si a luat 3 lingurite pe zi. Vei vrea sa incerci si tu!

Desi combinatia de bicarbonat de sodiu si sirop de artar sau miere, poate aparea un pic ciudata pentru dvs, deoarece celulele canceroase s-au dovedit ca se hranesc cu zahar, in acest caz, functia zaharului este diferita.

publicitate

Si anume, celulele canceroase nu vor beneficia de zahar in aceasta combinatie, deoarece bicarbonatul de sodiu le neutralizeaza. Functia mierii sau a siropului de artar este de a afecta celulele canceroase intr-un mod diferit. In acest fel, bicarbonatul de sodiu va fi usor de absorbit si va eficient pentru a distruge celulele canceroase.

Ingrediente:
-bicarbonat de sodiu
-sirop de artar sau miere

Mod de preparare:
Se combina bicarbonatul de sodiu cu siropul de artar sau mierea, in proportie de 1:3. Se fierbe amestecul la foc mic timp de 10 minute.

Utilizare:
Ar trebui sa se consume cate o lingura din acest amestec de trei ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de mese, timp de o luna. In plus, rețineti ca este recomandat sa se evite faina alba, zaharul si carnea in timpul terapiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.