A mancat in fiecare zi cate o lingura de miere cu usturoi. Rezultatele te va face sa incerci si tu!

15 aprilie 2016 // Sanatate

Natura ne poate oferi cele mai bune medicamente naturale pentru multe boli care pot imbunatati in mod semnificativ starea noastra de sanatate. Usturoiul este unul dintre cele mai puternice medicamente naturale si unul dintre cele mai bune antibiotice.
A mancat in fiecare zi cate o lingura de miere cu usturoi. Rezultatele te va face sa incerci si tu!

Usturoiul poate proteja corpul nostru de bacterii si infectii, dar pentru a fi eficient, este important sa se consume pe stomacul gol. Cercetarile stiințifice arata ca organismul dumneavoastra va fi protejat daca mancati usturoi de dimineata inainte de a mânca, deoarece are proprietati antibacteriene.

publicitate

Usturoiul are mai mult de 400 de ingrediente active, este o sursa de vitamine (A, B1 si B2, C), minerale, fibre, aminoacizi, uleiuri esențiale, grasimi vegetale, enzime, fier, iod, calciu, seleniu, fosfor.

Puterea usturoiului este cunoscuta de omenire cu mult timp in urma, dar beneficiile sale de sanatate sunt folosite de secole. Daca il utilizati frecvent poate imbunatati circulatia sangelui pentru a elimina grasimea din organism, pentru a preveni bolile de inima si de a reduce tensiunea arteriala ridicata.

Este cert ca usturoiul este cel mai puternic antioxidant. Cel mai bun mod este de a manca usturoi fara a il gati, deoarece ingredientul activ „dispare” daca este expus la caldura.

Se taie usturoiul, se lasa 15 minute inainte de a il consuma pe stomacul gol. Cel mai bine este sa il amestecati cu miere, veti vedea ca va veti simti mai energici si mai sanatosi.

Miere de salcam facuta acasa...

Daca nu esti apicultor dar iti doresti sa gusti putina...

Bula vindea ceapa, iar Trula vindea ustoroi...

Bulă vindea ceapă, iar Trulă vindea ustoroi. Cineva...

Ziua de nastere a soacrei...

Se apropie ziua de nastere a soacrei iar ginerele...