Acest sirop face minuni in corpul nostru! Elimina excesul de sare din corp si va ajuta sa slabiti repede!

31 ianuarie 2016 // Sanatate

Aceasta reteta nu este doar despre pierderea in greutate, dar mai ales pentru purificarea corpului de excesul de sare si apa din care se formeaza celulita suparatoare.
Acest sirop face minuni in corpul nostru! Elimina excesul de sare din corp si va ajuta sa slabiti repede!

Acest sirop va face minuni pentru corpul nostru. Efectul este slabirea si garanteaza ca veti pierde in greutate pana la cinci kilograme pe luna. Scopul sau principal, cu toate acestea, este de a proteja sanatatea si de a elimina substantele daunatoare acumulate in corpul nostru.

publicitate

Stim mai multa sare in organism duce la retentie de lichide si, prin urmare o serie de probleme de sanatate, cum ar fi tensiunea arteriala periculos de mare, dureri de cap si multe altele.

Acest sirop asigura nu numai pierderea in greutate, dar promoveaza o stare de sanatate mult mai buna. Pentru a pregati acest sirop nu este nici dificil, nici scump.

Dimpotriva este usor si este cea mai puternica arma impotriva unui numar de boli si pentru a asigura pierderea in greutate. Trebuie sa aveti doar 12 catei de usturoi. Apoi puneti-i intr-un borcan de sticla cu capac sigilabil bine, iar apoi adaugati jumatate de litru de vin rosu, cel mai bun ar fi unul natural de casa.

O conditie importanta este ca siropul sa nu fie consumat imediat, el trebuie sa stea inchis borcan si plasat la lumina pentru doar doua saptamani. In acest timp in fiecare zi se agita borcanul cel putin o data sau de doua ori pentru a se amesteca vinul cu usturoiul.

Odata ce termenul limita a fost respectat, se ia din acest sirop cate o lingurita pe zi, de preferinta de trei ori pe zi, dar inainte de a manca.

In numai treizeci zile veti vedea rezultatul uimitor nu numai in pierderea in greutate, dar si pentru a imbunatati sanatatea si consolidarea sistemului imunitar, care este foarte important in perioada de virusuri gripale.