Amesteca aceste trei ingrediente si vei fi ferit de cancer. Uite cum tratezi cancerul de colon, prostata si de san

15 octombrie 2015 // Sanatate

Doctorita Caroline Anderson subliniaza ca nu trebuie sa ne temem ca vom face cancer de san, prostata sau de colon, daca vom amesteca aceste trei condimente si vom consuma acest amestec.
Amestecul acestor trei ingrediente trateaza cancerul de colon, prostata si de san

Aceasta reteta miraculoasa este compusa din doar trei condimente disponibile si accesibile tuturor. Ea a descoperit aceasta reteta prin studierea vechilor traditii din estul Indiei, ale carui rezultate au fost confirmate in domeniul cercetarii medicale de Vest.

publicitate

Medicul a subliniat ca, daca utilizati aceste trei ingrediente in fiecare zi, nu exista nici un risc de a va imbolnavi de cancer. Aceste trei ingrediente sunt turmeric, ulei de masline si piper.

Se amesteca un sfert de lingurita de turmeric cu o jumatate de lingurita de ulei de masline si se adauga un pic de piper negru. Se amesteca bine impreuna. Amestecul rezultat poate fi utilizat ca aditivi in salate si mancaruri.

In puteti adauga la produsele alimentare dupa ce le-ati preparat, pentru a nu-si pierde proprietatile de vindecare. Daca il consumati singur, il puteti dizolva cu putina apa. Luati cate o lingurita in fiecare zi sau dupa cum puteti de des.

„Totul este in turmeric. Abilitatile sale anti-inflamatorii sunt foarte puternice. Nu exista nici un alt ingredient natural care este eficient in reducerea inflamatiei”, spune Anderson. Studiile au aratat ca curcuma previne cancerul de colom, prostata, creier si de san.

Leguma ieftina si la indemana oricui care protejeaza impotriva cancerului...

Expertii au identificat care este leguma care protejeaza...

Trei romani...

Trei amici, evident, romani, erau intr-o barca si...

Trei fii au plecat de acasa...

Trei fii au plecat de acasa, au ajuns fiecare oameni...