Avea cancer pulmonar si credea ca va muri. S-a vindecat de boala perfida cu aceste doua ingrediente

Ante Kresic, un barbat din Croatia credea ca va muri deoarece avea cancer pulmonar si terapia nu l-a ajutat. In loc sa se pregateasca insa pentru moarte, el a continuat sa lupte impotriva bolii si si-a gasit leacul in miere si plante.
Avea cancer pulmonar si credea ca va muri, insa s-a vindecat de boala perfida cu aceste doua ingrediente

Acum 14 ani, medicii au descoperit boala maligna a lui Kresic, care ajunsese in ultimele etape – cancer pulmonar. L-au supus la tratament, dar nu a avut nici un efect. Medicii nu i-au dat nici macar o luna pentru a trai. Prognoza lor nu s-au adeverit.

publicitate

Dupa ce a parasit spitalul, Kresic s-a intalnit cu o femeie bosniaca care i-a spus o reteta care poate vindeca cancerul. Medicatia a constat in miere si ghimbir. Recent, reteta a castigat popularitate in intreaga lume.

“Am plecat din spital in aprilie si in vara am fost o persoana noua. Cand m-am dus la medic, acesta nu putea crede ca sunt inca in viata”, a spus Kresic.

Dupa control, medicul a constatat ca cancerul nu mai era in corpul barbatului . Oricine care l-au intalnit, nu putea crede ca acesta sufera de cancer si mai ales ca se afla in faza finala.

Astazi barbatul este plin de energie si considera ca aceasta reteta cu miere l-a salvat. El le-a oferit-o si altor oameni din intreaga lume, care aveau diagnosticul lui.

Croatia declara ca are o multime de documente care pot convinge chiar si cel mai mare sceptic cu privire la rezultatele incredibile al tratamentului cu miere.

Stim ca mierea a fost folosita pentru tratamente inainte de 8000 de ani. In medicina ayurvedica mierea este considerata un “elixir al vietii” si este impartita in 8 tipuri diferite, fiecare dintre acestea avand o mare varietate de proprietati de vindecare.

In anul 2004, BBC a anuntat vestea ca mierea ajuta impotriva cancerului: cercetatorii de la Universitatea din Zagrebsa au constatat ca produsele apicole opresc dezvoltarea tumorii la soareci si pietrifica.

“Poate oamenii de stiinta au fost extrem de impresionati de tratamentul lui Kresic care l-a experimentat”, au comentat jurnalistii de televiziune britanica.

In revista “stiinta produselor alimentare si agricultura”, oamenii de stiinta au raportat ca pacientii cu cancer au scapat cu ajutorul mierii si a ghimbirului. Este recomandat sa utilizati si mijloace naturale de chimioterapie.

Echipa Dr. Nada Orsholich, de asemenea a constatat ca produsele apicole sunt utile in controlul cresterii tumorale. Ingestia de miere si derivatii sai previne aparitia cancerului si a metastazelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.