Bea suc de ridichi si morcovi timp de 10 zile. Ce efect are?

9 martie 2015 // Sanatate

Cura de slabit cu suc de ridichi si morcovi timp de 10 zile pe luna te ajuta sa-ti cureti corpul de toxine si sa slabesti in mod sanatos si natural.
Bea suc de ridichi si morcovi timp de 10 zile

Iminenta sosirii primaverii te face sa te intrebi cum poti profita mai bine de trufandalele noului anotimp pentru a-ti detoxifia organismul si a-l revigora. Iar daca vreunul dintre aceste ingrediente mult asteptate te poate ajuta si in cura de slabire, cu atat mai bine!

publicitate

Ridichile, bogate in potasiu, magneziu, calciu, fosfor, vitamina B si C, ar trebui asezate pe acest „podium” al prietenilor sanatatii, la sfarsit de iarna si in prag de primavara.

Adaugandu-le in salata, vei beneficia de aportul lor vitamine si putere. Te vor ajuta sa te cureti de toxine, sa te imunizezi si… sa slabesti, daca asta iti doresti. O cura de suc de ridichi si de morcovi, in fiecare primavara, cate zece zile pe luna, iti va lumina tenul, iti va usura organismul si iti va reda optimismul.

Cura de ridichi si de morcovi presupune sa bei in fiecare dintre cele 10 zile ale dietei (x 3 sau 4 sau 5, daca vei dori cumva sa incepi cura in februarie si sa o termini in iunie) o bautura obsinuta din o patrime suc de ridichi si trei patrimi suc de morcovi.

Citeste mai mult despre aceasta cura pe AntenaSatelor.ro

Un nutriționist a subliniat beneficiile pentru sănătate ale ridichilor...

Gustul ridichilor este ascuțit, cu o ușoară amărăciune. Cu...

O ceasca de suc de morcovi inainte de micul dejun poate vindeca aceste boli...

Morcovul este una dintre cele mai bune alimente de...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018