Ceaiul de patrunjel, remediu pentru eliminarea pietrelor la rinichi

Patrunjelul este adesea folosit la gatit, dar se poate face si ceai, care este util pentru multe afectiuni, printre care ajuta si la eliminarea pietrelor la rinichi.
Ceaiul de patrunjel, remediu pentru eliminarea pietrelor la rinichi

De obicei, ceaiul de patrunjel este recomandat pentru ciclul menstrual neregulat. Pe langa capacitatea de a regla menstruatia, patrunjelul poate fi de asemenea utilizat pentru a trata afectiuni renale.

publicitate

Puteti avea incredere in puterea de vindecare a ceaiului de patrunjel, deoarece acesta ajuta impotriva infectiei vezicii urinare sau pietrelor la rinichi, spun expertii. De asemenea, ceaiul de patrunjel poate fi eficace in tratamentul pentru cancer de colon si cancer de col uterin.

Patrunjelul este bogat in acid folic, care, la randul sau, este crucial pentru sistemul cardiovascular al fiecarei persoane. De asemenea patrunjelul contine multe tipuri de vitamine, de aceea ajuta la reducerea colesterolui si a tensiunii arteriale.

Citeste si: Vrei sa gandesti rapid? Te ajuta miracolul din frunza de patrunjel

Pentru un efect de durata asupra organismului, trebuie doar sa beti ceai de patrunjel de multe ori. O alta caracteristica utila a acestui ceai este ca acesta elimina gazele si calmeaza intestinele. Daca il veti bea regulat, veti observa o imbunatatire a digestiei.

Patrunjelul este extrem de bogat in fier, de aceea este adesea recomandat pentru persoanele care sufera de anemie. Ceaiul de patrunjel va ajuta organismul sa se curete de toxinele acumulate.

Un alt beneficiu al ceaiului de patrunjel, este ca acesta poate elimina respiratia urat mirositoare. Puteti avea incredere in el dupa ce mancati usturoi sau ceapa, cateva fire de patrunjel proaspat sau o ceasca de ceai va neutraliza imediat mirosul.

Pentru a face un ceai de patrunjel, aveti nevoie doar de cateva frunze de patrunjel si 600 ml de apa. Puneti apa intr-un recipient adecvat pentru a fierbe, apoi se adauga patrunjelul tocat. Se lasa ceaiul pe foc timp de aproximativ zece minute. Puteti pastra ceaiul preparat in frigider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.