Cum faci cel mai puternic antibiotic si produs anti-cancer din 5 ingrediente

17 noiembrie 2015 // Sanatate

Acest amestec de ingrediente este, de asemenea, cunoscut sub numele de „amestec de aur”, datorita proprietatilor sale remarcabile asupra sanatatii si aspectul care aminteste de aur. Reteta este foarte simpla si usoara.
Cum sa faci cel mai puternic antibiotic si produs anti-cancer din 5 ingrediente

Aceasta combinatie este un antibiotic puternic, se recomanda in cazuri de probleme de sanatate bacteriene si virale. Mai mult decat atat, de asemenea, previne cancerul si intareste sistemul imunitar.

publicitate

Acest remediu uimitor este atat de puternic datorita proprietatilor extraordinare ale ingredientelor sale, turmeric si miere. Acestea sunt, de asemenea, responsabile pentru epitetul de „aur”, deoarece acestea ofera aceasta culoare la combinatie.

Miere si curcuma sunt una dintre cele mai bune remedii naturale, combinarea lor are efect anti-inflamator, antibacterian si are proprietati impotriva cancerului. De asemenea, are capacitatea de a imbunatati atat flora cat si intregul proces de digestie.

Ceea ce este foarte favorabil cu privire la utilizarea sa este ca, spre deosebire de medicamentele chimice din farmacie, amestecul de aur nu produce efecte secundare.

Reteta
Ingrediente:
-1 lingurita de coaja de lamaie fin rasa
-1 lingura de curcuma
-100 de grame de miere ecologica
-2 linguri de otet de cidru de mere
-un varf de cutit de piper negru

Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca curcuma, otet de mere si piper negru. Apoi, se adauga coaja de lamaie si in cele din urma mierea. Se amesteca toate bine pana cand veti obtine un amestec omogen. Asezați amestecul preparat intr-un bol de sticla si pastrati-l in frigider.

Utilizare:
Pentru a beneficia de acest amestec de aur care ajuta la consolidarea imunitatii, imbunatatirea starii generale de sanatate si pentru a preveni cancerul, trebuie sa luati o lingura zilnic. In scopul de a obtine cele mai bune rezultate, consumati acest amestec de dimineata.