Cum tratezi cancerul cu bicarbonat de sodiu. Reteta cu care s-a tratat zeci de oameni

Vom descoperi cateva terapii pentru tratarea cancerului cu bicarbonat de sodiu, intr-un mod care a ajutat sute de oameni. Este important sa se inteleaga ca aceasta boala este grava si ca o astfel de terapie ar trebui sa fie facuta sub supravegherea profesionala a unui medic de specialitate.
Tratarea cancerului cu bicarbonat de sodiu

Tratamentele conventionale pentru cancer, pot costa o gramada de bani. Metodele alternative costa mult mai putin, iar rata lor de succes este mult mai mare. Acesta este motivul pentru care tot mai multi oameni se concentreaza pe moduri alternative de tratare a cancerului.

publicitate

Insasi ideea de a amesteca bicarbonat de sodiu cu sirop de artar poate parea ridicola si paradoxala, deoarece celulele canceroase se hranesc cu zahar. Cu toate acestea, in acest caz, rolul zaharului este diferit, iar bicarbonatul de sodiu le distruge imediat.

Se crede ca tratamentul cu bicarbonat de sodiu si sirop de artar, actioneaza ca si chimioterapia, ucigand celulele canceroase, dar fara sa deterioreze corpul nostru.

Conform indicatiilor, aceasta terapie este simpla si eficienta si poate fi combinata cu alte metode naturale de tratare a cancerului. Rețineti din nou ca tratamentul trebuie administrat sub supravegherea unui medic.

Procedura:
Amestecati o lingurita de bicarbonat de sodiu cu trei linguri de sirop de artar. Acest amestec se incalzeste si se tine la o temperatura scazuta timp de aproximativ 10 minute. Se ia apoi cate trei linguri pe zi, in urmatoarele 1-2 luni. In timpul acestei terapii trebuie sa evitati carnea, zaharul si faina alba.

Bicarbonatul de sodiu este un mod eficient si ieftin de tratare a cancerului. Acesta creste dramatic alcalinitatea corpului intr-un mod care distruge acidul din celulele canceroase, mult mai mult decat va puteti imagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.