Fiti atenti atunci cand cumparati fructe. Ce inseamna numerele de pe eticheta lipita pe banane, portocale, mere?

Atunci cand cumparati fructe proaspete, in special banane, mere, portocale si mandarine, care au patch-uri, acordati o atentie deosebita la numerele care sunt situate pe ele.
Fiti atenti atunci cand cumparati fructe. Ce inseamna numerele de pe autocolantele de pe banane, portocale, mere?

Daca constau din patru numere care incep cu numarul 3 sau 4, inseamna ca fructele sunt cultivate in “mod traditional” si au o sansa mare de a avea pesticide introduse.

publicitate

In cazul in care fructele pe care vreti sa le cumparati au o banda de 5 cifre, dintre care prima este 8, acesta este un semn ca acesta este un produs modificat genetic. In acest caz, este mai bine sa cautati fructe in alta parte.

In al treilea rand, in cazul in care pe fructe este o inscriptie ce are cinci cifre iar prima este 9, in acest caz, este vorba de produse sanatoase si organice cultivate fara pesticide si substante chimice. Acestea sunt cele mai bune si cele mai recomandate fructe pe care le puteti cumpara.

2 Replies to “Fiti atenti atunci cand cumparati fructe. Ce inseamna numerele de pe eticheta lipita pe banane, portocale, mere?”

  1. Eu nu am vazut pana acum in Bucuresti cifra 9 pe eticheta fructelor, ci doar 3,4 sau 8, pentru ca asta ne trimit noua cei din afara, ca sa ne imbolnaveasca. Daca ati vazut pe undeva fructe cu cifra 9 va rog sa scrieti aici, pe acest site. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.