Multa lume o au in casa si nu stiu ASTA. Aceasta floare poate inlocui cu succes antibioticele

Kalanchoe este una dintre plantele medicinale folosite pentru trata diverse boli. Aceasta are proprietati de vindecare, insa multa lume nu le cunosc desi o au in casa.
Toata lumea trebuie sa stie despre ea. Aceasta floare poate inlocui cu succes antibioticele

Kalanchoe este o planta medicala
Tulpinile acestei flori ajung pana la 40-60 cm, iar partea de jos devine mai densa. Aceasta floare are un efect anti-inflamator, antiseptic si tonic. Se pare ca este un stimulator puternic de regenerare a tesuturilor.

publicitate

Kalanchoe nu este o floare otravitoare, ea curata ranile si de asemenea reduce inflamatia. Se obtine rezultate deosebit de bune in tratamentul arsurilor si fracturilor.

Frunzele proaspete si petalele sunt zdrobite, iar tinctura rezultata este utilizata pentru rani, ulcere, abcese, inflamatii si altele.

Cand suferiti o arsura pe o anumita zona a corpului, amestecati tinctura din aceasta floare cu un albus de ou si se aplica pe zona afectata. Pentru inflamatia gurii, a gatului si a gingiilor, se clateste gura sau cu un decoct din aceasta planta medicinala.

De asemenea, floarea Kalanchoe trateaza cu succes boli ale sistemului cardiovascular, tractului gastrointestinal, ale tractului urinar si rinichi. Daca luati suc obtinut din floarea Kalanchoe de 3 ori pe zi timp de 1 lingurita, atunci veti putea scapa de inflamatia din toate organele de digestie si excretie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.