Pe piete au aparut soiuri de mandarine otravitoare. Uite ce puteti pati daca le mancati

Mandarinele otravitoare au aparut recent in multe piete. Acestea cauzeaza eruptii cutanate si dificultati de respiratie. O tanara in varsta de 26 de ani pe nume Dora, a trecut printr-o asemenea situatie.
Pe piete au aparut soiuri de mandarine otravitoare. Uite ce puteti pati daca le mancati

Tanara a cumparat fructe de la un lant mare de magazine.

publicitate

“Am mancat o mandarina si un pic mai tarziu am simtit ca pielea mea incepe sa arda. Dar acest sentiment a trecut. Apoi am mancat o alta mandarina si fata mi s-a umflat. M-am dus direct la farmacie si am spus ce s-a intamplat, iar farmacistele mi-au dat cateva medicamente”, a spus Dora.

In timpul noptii, ea s-a simtit apoi mai bine, si in zielele urmatoare a repetat tratamentul repetat. Potrivit expertilor in nutritie, acest caz nu este singurul. “Tot mai multi oameni au cautat ajutor medical dupa ce au consumat fructe si legume. Motivul sunt agentii cu care sunt prelucrate fructele”, a explicat profesorul.

Un exemplu este faptul ca multi comercianti cumpara fructe citrice, care sunt recoltate verzi. Costul lor este mai mic decat a celor mature.

“Ideea este ca daca aceste fructe nu se vor coace, ele vor fi tratate cu diversi coloranti artificiali “, explica expertul in nutritie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.