Ridichiile rosii va ajuta sa curatati rinichii in mod natural

12 mai 2015 // Sanatate

Ridichiile sunt un medicament natural, cu multe calitati utile pentru corpul uman. Spre deosebire de alte legume, aroma lor este mult mai distinctiva si bogata.
Ridichiile curata rinichii

In plus ridichiile au un continut scazut de grasimi. Aproape 90 la suta din compozitie este apa. Ele contin vitamine si minerale importante pentru sanatatea omului. Ridichiile au, de asemenea, proprietati antibacteriene si antifungice.

publicitate

Ridichiile prevad necesarul pentru organismul uman de potasiu, acid folic, fibre, vitamina C, mangan, cupru, magneziu, calciu, vitamina B6, riboflavina si sodiu.

Cantitatea de 100 g ridichi ofera 10 calorii, 0. 7 g proteine, 5 g glucide, 1 g lipide, 1 9 g zahar, 25 mg calciu, 10 mg de magneziu, 233 mg potasiu, 148 mg de vitamina C, 1.3 micrograme de vitamina K, 0.3 mg de zinc, 31 mg omega-3 acizi grasi, omega-6 acizi grasi.

Pe langa obtinerea de substante necesare pentru organism, consumul de ridichi ajuta la ameliorarea unui numar mare de boli. Chiar si in medicina populara este recomandat sa mancati ridichi, deoarece acestea lupta impotriva tumorilor.

Citeste si: Ridichiile, legumele de primavara care trateaza cele mai grave boli

Ridichiile au efecte benefice impotriva uneia dintre principalele cauze ale unei probleme enervante – constipatia. Ridichiile contin carbohidrati care pot lupta cu aceasta stare generala de rau. Aceasta leguma ajuta la activitatea tractului digestiv.

Odata cu sosirea primaverii corpul uman are nevoie de o detoxifiere care il curata de toxinele acumulate in timpul iernii. Ridichia este considerata un antioxidant natural.

De asemenea, ridichia ajuta pentru a converti mai rapid urina si este un diuretic natural. Prin urmare, aceasta ajuta la sentimentul de arsura in timpul urinarii.

Una dintre cele mai importante beneficii ale ridichiei este ca aceasta curata rinichii. Astfel, aceasta leguma protejeaza impotriva infectiilor. Este de asemenea utila in diverse alte tulburari care afecteaza tractul urinar. Consumul acestei legume ajuta impotriva stresului si a inflamatiei.

Un nutriționist a subliniat beneficiile pentru sănătate ale ridichilor...

Gustul ridichilor este ascuțit, cu o ușoară amărăciune. Cu...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018