Semne pe care corpul nostru le transmite pentru a ne spune ca nu suntem sanatosi – albirea parului inainte de 40 de ani, buze crapate…

Poate ca aceste sfaturi va vor fi de o mare importanta atunci cand vine vorba de a spune daca ceva este in neregula cu corpul dvs.
Semne pe care corpul nostru le transmite pentru a ne spune ca nu suntem sanatosi - albirea parului inainte de 40 de ani, buze crapate...

Organismul intotdeauna trimite semnale pentru a “spune”, atunci cand ceva este in neregula cu corpul nostru si, prin urmare, nu trebuie sa le ignoram.

publicitate

Alunite
Majoritatea alunitelor sunt inofensive, dar cele care apar ca urmare a expunerii la soare pot fi uneori periculoase.

Par alb inainte de 40 de ani
Avand mai mult de 50% par alb intr-un stadiu incipient al vietii si nu mai exista nici un astfel de caz in familie poate insemna ca aveti diabet zaharat.

Buze crapate
Buzele crapate pot fi cauzate din cauza modificarilor de temperatura si vant. Cu toate acestea, in cazul in care buzele dvs se crapa de multe ori poate fi din cauza unei infectii fungice sau lipsa de vitamina B in organism.

Umflarea gatului
Daca observati ca gatul este umflat, nu ignorati acest lucru si mergeti imediat la un medic. Cea mai frecventa cauza de umflare a gatului este o proasta functionare a glandei tiroide, cel mai frecvent la femei intre 20 si 50 de ani.

Albul ochilor
Aceasta parte a corpului ar trebui sa fie intotdeauna de culoare alba, cu exceptia lipsei de frig sau de somn. Culoarea galbuie poate fi un semn de icter sau probleme la ficat si / sau probleme biliare. In cazul in care, printr-o intamplare, ochii dvs sunt rosii, aceasta anseamna ca aveti tensiune arteriala mare sau aveti o boala virala.

Palme rosii
Palmele rosii pot fi un semn de eczeme sau dermatita. Acestea pot fi un semn de supraincarcare sau de boli hepatice.

Pierderea sprancenelor
Pierderea brusca a sprancenelor poate fi un semn al problemelor asociate glandei tiroide, functia sa depasita sau redusa.

Modificari ale unghiilor
Unghiile pot spune multe despre starea corpului in interior. Modificari ale unghiilor arata multe boli. Unghiile subtiri si fisurate pot fi mostenite, datorita geneticii, dar ele pot provoca, de asemenea, lipsa de calciu in organism. Functionarea defectuoasa a glandei tiroide poate determina modificari ale unghiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.