Si tu folosesti zilnic acest produs banal pentru igiena ta. Dar stiai ca poate cauza cancer?

9 decembrie 2015 // Sanatate

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care folosesc mai mult de trei ori acest produs aparent banal pentru igiena lor orala, sunt la un risc de a suferi de cancer de gura.
Si tu folosesti zilnic acest produs banal pentru igiena ta. Dar stiai ca poate cauza cancer?

David Conway spune ca oamenii nu ar trebui sa utilizeze in mod regulat apa de gura pentru a clati gura si ar trebui sa acorde mai multa atentie la spalarea si curatarea cu ata dentara.

publicitate

Igiena orala deficitara este unul dintre motivele pentru care oamenii folosesc acest lichid pentru a-si clati gura.

Un studiu care a fost publicat in Australia, a adus suficiente dovezi ca apa de gura este un lichid care contine alcool, ce contribuie la un risc crescut de diabet, deoarece permite ca substantele care provoaca cancer sa patrunda mai usor in cavitatea bucala si apoi intra mult mai repede in corpul nostru.

Persoanele cu igiena orala deficitara, in special cele cu proteze si gingii care sangereaza sunt sub un mare risc. Dr. Conway spune ca nu ar sfatui pe nimeni sa foloseasca foarte des apa de gura pentru clatirea sau curatarea gurii.

Igiena orala este importanta. Un periaj adecvat si regulat cu pasta de dinti care contine fluor si folosirea atei dentare, combinate cu regulate este metoda perfecta de a mentine o gura sanatoasa.

Oamenii folosesc adesea apa de gura pentru a acoperi mirosul de tigari sau alcool sau pentru a ascunde igiena orala deficitara. Apa de gura ar trebui sa fie utilizata in conformitate cu instructiunile producatorului, au concluzionat expertii.

Leguma ieftina si la indemana oricui care protejeaza impotriva cancerului...

Expertii au identificat care este leguma care protejeaza...

DOSAR PENAL pentru UN OBIECT pe care multi dintre soferi IL AU IN MASINA...

Dosar Penal pentru șoferii care au acest obiect în...

Ai acest obiect in casa? ARUNCA-L cat de repede poti! TE UCIDE!...

Bureţii de baie din plasă vin într-o multitudine...