Supa care este de 100 de ori mai eficienta decat antibioticele. Trateaza virusul gripal de iarna

Desi medicamentele sunt in continua evolutie, oamenii sunt apeleaza din ce in ce mai mult la natura. Antibioticele si alte medicamente nu ajuta intotdeauna, pentru ca bacteriile si virusii in fiecare zi devin din ce in ce mai puternici si mai rezistenti.
Supa care este de 100 de ori mai eficienta decat antibioticele. Vei fii sanatos toata iarna

Supa de pui cu usturoi, ceapa si cimbru va poate scapa de multe virusuri de gripa, chiar visusul rece de iarna care cauzeaza varsaturi, diaree, febra, dureri de cap si dureri de stomac. Stim cu totii ca usturoiul este poate lupta cu sucees impotriva multor tipuri de virusi. Acest lucru se datoreaza alicinei, care a demonstrat ca reduce colesterolul din sange, reduce presiunea si previne blocarea vaselor de sange.

publicitate

Un studiu de la Universitatea din Washington, arata ca usturoiul este de 100 de ori mai eficient decat 2 din cele mai populare antibiotice in lupta impotriva inflamatiei cauzate de bacterii.

Cand adaugati usturoi la mancare, alicina prezenta in el impreuna cu alte ingrediente ucide organismele daunatoare, cum ar fi bacteriile si virusii care cauzeaza raceala, gripa, infectii ale urechii si altele. Cel mai bun dintre toate este sa mancati usturoi, deoarece nu va dauna organismului, ci mai degraba este un avantaj real pentru sanatate.

Va prezentam o reteta pentru supa de pui cu usturoi care este mai eficienta ca antibioticele

Ingrediente necesare:

-50 catei de usturoi (aproximativ 5 catei), curatati
-2 linguri de unt
-2 linguri de ulei de masline
-2 cepe mari tocate
-1 lingura cimbru
-1,5 litri supa de pui
-patrunjel proaspat
-1 cana lapte integral sau iaurt

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Peste cateii de usturoi curatati se toarna uleiul de masline si se pune deasupra o folie de aluminiu. Coaceti in cuptor pentru cateva minute, apoi se scoate si se lasa sa se raceasca. In acest timp, se pun 2 linguri de unt intr-o tigaie la foc mediu, se pune ceapa sa se caleasca timp de 10 minute. Se adauga apoi usturoiul si un mix de cimbru, supa de pui si patrunjel tocat.

Atunci cand supa este gata, se pune intr-un blender si se amesteca pentru a obtine o textura cremoasa. Apoi se pune intr-o cratita, se adauga iaurtul si se lasa putin sa fiarba. Luati apoi de pe foc si se adauga sare si piper dupa cum doriti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.