5 trenduri de machiaj de incercat in aceasta toamna

20 septembrie 2016 // Stiri

Aranjate, seducatoare, moderne-iata cateva dintre atributele la care viseaza orice femeie. Una dintre cheile aparitiilor de succes este machiajul.
5 trenduri de machiaj de incercat in aceasta toamna

Toamna este, ca orice alt anotimp, la fel de provocatoare, in tot ceea ce tine de moda, prin urmare, si machiajul este pe lista domeniilor carora trebuie sa le acordati atentia corespunzatoare.

publicitate

In aceasta toamna se poarta movul. Cu o perie moale si bogata, aplicati fardul, pe intreaga pleoapa, acoperind-o bine catre colturi. Nu trebuie sa lasati nico zona alba sau inestetic pudrata. Adaugati putin rimel negru, daca doriti un machiaj simplu, nepretentios, sau unul mov inchis, daca va place sa creati un machiaj special. Machiajul smoky eyes cu mov este absolut fascinant si se potriveste femeilor de orice varsta, aducandu-le un plus de farmec si mister si luminand, totodata, tenurile ceva mai inchise.

Pleoapele stralucitoare reprezinta un alt trend de toamna fascinant. Fara prea multa culoare, pleoapele sunt acoperite de fard bej, alb-gri, bleu foarte deschis sau roz. Fata este luminata si trasaturile sunt evidentiate in mod cat mai natural, fara ajutorul vreunei nuante puternice. Este genul de machiaj care lasa femeile sa se exprime prin altceva decat prin aceste artificii. Adaugati numai un ruj care sa se asorteze cumva cu fardul, ca sa nu atrageti atentia prin doua culori diferite. Se pastreaza aspectul uni, calm, retras.

Ochii de pisica este modelul la fel de incantator. Spre deosebire de smoky eyes, acesta atrage atentia catre colturile interioare ale ochilor, apropiindu-i si facandu-I sa para si mai focalizati, mai profunzi, ca ai unei pisici vigilente. Pentru a crea acest model, trebuie sa aplicati fardul catre interior, intinzand putina culoare si mai departe, fara a depasi jumatatea pleoapei. Modelul nu este avantajos pentru femeile care au ochii mai apropiati, in timp ce pentru celelalte, face minuni.

Incercati aramiul. Aceasta nuanta tomnatica face ca privirea sa para mai calda si mai prietenoasa, mai ales daca este mai deschisa. O puteti lasa simpla sau puteti adauga cate o linie de dermatograf negru ori maroniu, care sa o potenteze si sa o scoata si mai bine in evidenta. Aramiul usor stralucitor devine neutru, asa incat il puteti purta in orice combinatie vestimentara. Lumineaza si mistifica in acelasi timp, ceea ce il recomanda pentru femeile pasionale.

Machiajul smoky eyes clasic ramane una dintre optiunile de baza ale toameni. Nu se demodeaza si nu isi pierde nicodata locul, pentru ca este deosebit de atractiv si versatil. Realizat in negru sau gri inchis, acest tip de machiaj este elegant si se preteaza diferitelor ocazii, de zi sau de seara. Ceea ce face ca el sa fie si mai apreciat este ca opereaza singur asupra dimensiunii ochilor, facandu-i sa para mai mari in cazul celor mci si invers.

Tendinte machiaj 2017: se poarta piersiciul in toate nuantele...

Moda vine si trece, fie ca este vorba de haine, posete,...

5 secrete ale machiajului perfect pentru orice femeie...

Fiecare femeie stie care este machiajul potrivit pentru...

5 trenduri in moda primavara 2017: se poarta trench-urile in culori aprinse...

Luna modei de la Paris a ajuns la final si in urma...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018