5 trucuri pentru un machiaj perfect de vara

10 august 2016 // Stiri

Machiajul de vara trebuie sa fie incantator, diferit de cel din alte anotimpuri, pentru a-ti pune in valoare frumusetea si naturaletea. Trebuie sa faci catev amici modificari, ceva diferit fata de restul timpului, si sa dai o noua dimensiune machiajului tau de vara.
5 trucuri de machiaj pentru vara

Exista cateva trucuri care te pot ajuta sa faci aceasta schimbare benefica pentru aspectul tau general.
In primul rand, coloreaza-ti machiajul. Renunta la creioanul dermatograf inchis, cum ar fi negrul, verdele sau albastrul inchis, si a;ege noi nuante, mai deschise, care sa iti lumineze privirea.

publicitate

Alege nuante pale, transparente, deloc tipatoare, dar foarte atrgatoare: verde crud, roz, albastru deschis, mov deschis, culoarea zmeurii, bej. Procedeaza la fel si cu rujurile. Daca nu ai un ten aparte, adica foarte inchis sau foarte deschis, poti merge pe nuante precum culoarea zmeurii, trandafiriu deschis, bej.

Transforma-ti produsele de machiaj cu minime eforturi. Aplica sub produsele mate, rujuri, blush sau fard de pleoape, produse cu efect de emoliere. Acestea vor parea mai proaspete, mai atractive si machiajul vostru va fi diferit, in sens bun. Nu uita ca pentru un machiaj de seara poti opta pentru aceleasi produse, cu putina stralucire in plus.

Foloseste un fond de ten cu protectie UV. In acest fel, impusti doi iepuri dintr-un foc: uniformizezi tenul si il protejezi de razele solare. Aplica straturi fine, delicate, ca sa nu iti incarci prea mult tenul si sa ii fac mai mult rau, nelasandu-l sa respire.

Aplica un rimel cu dublu efect, de lungire si de volum. Daca nu ai un asemenea produs, amesteca-le si vei obtine exact ceea ce iti trebuie. Sau combina rimelul pentru lungime cu putina crema de fata. Pensula va aluneca si nu se vor forma cocoloase inestetice.

Adapteaza blush-ul in functie de momentul zilei si de ocazie. La serviciu poarta nuante deschise, fine, delicate, fara a iesi prea mult in evidenta. Dupa-amiaza, cand mai iesiti prin oras, inchideti putin nuanta, aplicand un alt strat, chiar si peste cel existent, in cantitati mici. Seara machiajul trebuie refacut si blush-ul in locuit cu altul, mai mat si mai inchis. In caz contrar, obtineti un aspect ieftin si indecent.

De ce copiii ar trebui să poarte ochelari de soare?...

Vara, copiii petrec mult timp în aer liber și sunt...

Pantofi la moda vara 2022: vezi ce modele de pantofi se poarta...

Pantofi moderni, cu toc inalt sau platforma, sunt...

Olimpiada de vara...

La “olimpiada de vara” un student in pragul repetentiei...