5 zile in fiecare noapte inainte de a merge la culcare, pune frunze de varza cu miere pe piept. Uite ce se va intampla

Timp de 5 zile in fiecare noapte inainte de a merge la culcare, puneti cateva frunze de varza cu miere pe piept. Veti fi surprinsi ce se va intampla dupa aceea.
5 zile in fiecare noapte inainte de a merge la culcare, pune frunze de varza cu miere pe piept. Uite ce se va intampla

Adevarul este ca tusea ar putea fi foarte obositoare si, uneori, poate dura mai multe zile. In cazul in care se intampla acest lucru, este mai bine sa nu stati cu mainile incrucisate si sa faceti ceva in aceasta privinta.

publicitate

Ati putea folosi un tratament natural foarte eficient, care este format din doua componente: cateva frunze de varza si miere. Acesta va vindeca tusea persistenta si bronșita in 5 pana la 7 zile.

Ingrediente necesare:

-1-2 frunze de varza
-miere

Mod de preparare:
In primul rand, se ia frunzele de varza si se scufunda in apa calda timp de cateva minute. Apoi, se aplica un strat gros de miere, pe de o parte si se pune pe piept cu partea unsa in jos. Se acopera cu o punga de plastic si se infasoara pieptul cu un fular. Aceasta procedura se face inainte de culcare.

Daca aveti o tuse severa, ati putea folosi doua frunze de varza. Puneti prima foaie pe piept, iar cealalta pe spate. De dimineata, se indeparteaza frunzele de varza, si se face acest tratament pentru 5-7 nopti. Tusea va disparea in curand.

Rezultate obtinute:
Tusea va scadea ca urmare a unor ingrediente active continute in miere si varza, combinate cu caldura. Daca doriti, folositi ulei de ricin cald in loc de miere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.