6 cuvinte nepotrivite pentru prima intalnire

Cand sunteti stresati, aveti tendinta de a spune cuvinte nepotrivite. Imaginati-va ca daca sunteti la o prima intalnire si incercati sa faceti tot posibilul pentru a impresiona, insa exista riscul de a spune ceva nepotrivit.
6 cuvinte nepotrivite pentru prima intalnire

Exista unele cuvinte pe care ar trebui sa le evitati la prima intalnire:

publicitate

Perfect
Daca doriti sa-i faceti un compliment persoanei cu care aveti o intalnire, nu va lungiti la definitii prea pline de farmec. Nu trebuie sa ii spuneti ca arata perfect, sau ca este adorabil.

Casatorie
Cuvantul “casatorie”, este printre cele mai nepotrivite cuvinte pentru o prima intalnire. Evitati conversatiile prea serioase. Nu aduceti in discutie cuvantul casatorie, deoarece in primul rand trebuie sa cunoasteti oamenii, sa vedeti ce atitudini si opinii au si apoi sa treceti la tema casatoriei.

Fostul partener
In general, femeile sunt mai curioase sa stie ce s-a intamplat cu fostele partenere, dar nu vor sa concureze cu ele. Exista intotdeauna un indiciu de indoiala ca lucrurile au fost prea dureroase si uneori oamenii pot fi marcati de trecut. Evitati sa il aduceti in discutie pe fostul partener.

Boli
Ultimul lucru pe care un om vrea sa il auda de la o prima intalnire, este daca sufera de vreo boala. Incercati sa nu vorbiti de boli, medici, spitale si orice astfel de lucruri negative legate de sanatate.

Cuvinte vulgare
Daca sunteti o persoana care in general folositi vorbe mai vulgare, trebuie sa le evitati la o prima intalnire, deoarece persoana cu care va intalniti ar putea interpreta lucrurile gresit si si-ar putea face o parere proasta de dvs.

Dragoste
Nici sa nu va ganditi sa spuneti cuvantul “dragoste” sau “iubire” de la o prima intalnire. Daca va simtiti atrasi de persoana cu care aveti intalnire, nu ii marturisiti lucrul acesta de prima data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.