8 profesii care iti imping partenerul sa te insele

Pentru unii oameni infidelitatea este o chestiune de timp, circumstante si oportunitate. Altii cred ca infidelitatea este in principal aplicata la anumite tipuri de persoane fizice si probabilitatea ca aceste persoane sa va insele ar putea fi prezisa prin calcularea unor factori simpli.
Oamenii cu profesii care inseala

Oamenii de succes, cu studii superioare sunt mai predispusi sa insele in dragoste. Iata care sunt persoanele care au profesii ce de multe ii impinge spre infidelitate.

publicitate

Antreprenori si finantatori
Aceste doua activitati profesionale sunt asociate cu ipoteza riscurilor constante si foarte mari. Lucratorii din aceste domenii sunt pregatiti sa faca fata situatiilor de tensiune si aspira mereu la succesul final.

Din pacate, multi dintre ei isi asuma riscuri si in viata lor personala si isi inseala partenerii chiar si pentru o noapte. De asemenea, finantatorii si antreprenorii au de multe ori posibilitatea de a calatori si stim cu totii ca o calatorie de afaceri ar putea fi mult mai interesanta la un moment dat.

Piloti si insotitori de zbor
Doua profesii care sunt in mod constant pe drum, departe de partenerii lor si sunt expuse la tensiuni si stres. Interactiunea inadecvata cu partenerul si dinamica de lucru sunt de multe ori o conditie prealabila pentru adulter. In general oamenii cu aceste profesii isi inseala partenerii cu persoane din anturaj sau cu colegi.

Specialisti IT
Infidelitatea online este in crestere. Lucrul in domeniul social media si tehnologii IT sunt cu siguranta cele mai sensibile la capcanele de flirt on-line. Orele de lucru, uneori pana noaptea tarziu, sarcina mentala, un program variabil, putin timp petrecut cu partenerul sunt conditii prealabile pentru infidelitate.

Citeste si: Blonde, roscate sau brunete! Care din ele inseala cel mai des?

Avocati
Profesia juridica necesita un set de competente si calitati, cum ar fi, jucatorul in manipularea adevarului. Mai mult decat atat, in cele mai multe cazuri, avocatii sunt foarte bine platiti.

Situatia sociala imbunatatita ofera un plus de incredere pentru cei care se angajeaza in aceasta profesie. Ei stiu ca sunt independenti, ca au succes, iar acest lucru este de multe ori o conditie prealabila de a demonstra ca pot avea nu doar un partener.

Barmani si lucratori din hoteluri
Rareori veti intalni un barman cu relatie pe termen lung, care este credincios partenerului sau. Acestia sunt inconjurati de petreceri, muzica, cocktailuri, un flux mare de oameni si ispite diferite pe toate partile. Este usor sa se lase prada dorintelor si isi pot inseala cu usurinta partenerul.

Nu este nimic diferit si pentru cei care lucreaza ca personal de sprijin in hoteluri. Statiunile frumoase, distanta fata de cei dragi, intalnirea cu oameni noi, necunoscuti si interesanti, ii fac sa uite de valoarea iubirii si de cele mai multe ori isi inseala partenerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.