A baut 3 cani de ceai verde pe zi. Medicii au ramas fara cuvinte cand au aflat ce i s-a intamplat

16 iunie 2016 // Stiri

In varsta de 16 ani o fata din Anglia suferea de dureri de cap, amețeli si dureri abdominale. Ea fost diagnosticata cu o infectie a tractului urinar, insa tratamentul cu antibiotice nu a ajutat-o.
 A baut 3 cani de ceai verde pe zi. Medicii au ramas fara cuvinte cand au aflat ce i s-a intamplat

Atunci cand simptomele s-au inrautatit ea a facut un set de analize, unde a fost diagnosticata cu icter. Odata ce medicii au inceput sa faca cercetari cu privire la sanatatea ei, a constatat ca fata a baut ceai verde chinezesc pentru a pierde in greutate.

publicitate

Ceaiul a fost cumparat de pe Internet. Din moment ce instructiunile de dozare erau in limba chineza, fata a decis in mod voluntar sa bea 3 cani de ceai verde pe zi.

Parintii ei au facut o cercetare despre acest ceai. Rezultatele au fost socante! Ceaiul contine un ingredient numit Camellia sinensis – o planta verde, care este folosita la ceai, dar provoaca hepatita la femei.

Medicii avertizeaza ca un consum excesiv de ceai verde poate provoca boli de ficat. Deci ar trebui sa se bea moderat. Fiti atenti cand beti ceai verde. Cu toate ca este sanatos se recomanda sa fie utilizat cu moderatie.

Ziua de nastere a soacrei...

Se apropie ziua de nastere a soacrei iar ginerele...

Leul si taurul erau la baut...

Leul și taurul erau la băut. Leul vorbeste la telefonul...

Doi betivi incearca sa se lase de baut...

Doi betivi vor sa se lase de baut si nu stiu cum sa...