A gasit un aparat de fotografiat RUGINIT pe fundul apei. A avut un SOC cand l-a deschis

20 septembrie 2015 // Stiri

Un aparat de fotografiat a fost recuperat la inceputul lunii august din apele frumosului oras medieval Český Krumlov, din Boemia de Sud (Cehia). Desi aparatul era destul de ruginit, cel care l-a găsit, un scafandru, a avut o mare surpriza cand l-a deschis.
A gasit un aparat de fotografiat RUGINIT pe fundul apei

Cardul de memorie încă funcţiona şi conţinea peste 1.000 de fotografii, în multe dintre ele fiind imortalizată o tânără pe care a considerat-o ca fiind proprietara camerei de fotografiat.

publicitate

Potrivit scafandrului, pe nume Lubomir Zajicek, în fotografii apăreau animale de companie, imagini dintr-o excursie din Anglia, iar ultimele erau din oraşul Český Krumlov, având data de 12.06.2010, scrie descopera.ro.

Scafandrul ceh a luat decizia să o găsească pe proprietara aparatului. Astfel, el a postat câteva dintre fotografii pe Facebook, care la începutul acestei săptămâni ajunseseră la 23.000 de distribuiri pe reţeaua de socializare.

Astfel, el a aflat că pe tânără o cheamă Chloe şi locuieşte în Australia. Lubourmir Zajicek urmează să îi trimită fotografiile pe care le-a recuperat de pe fundul apei.

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018